28 / 03 / 2024

Black Box İstanbul, Travis konseri ile dün açılışını yaptı!

Black Box İstanbul, Travis konseri ile dün açılışını yaptı!

Cendere Yolu Maslak'taki UNIQ İstanbul kompleksi içinde yer alan Black Box İstanbul, dün akşam Travis konseri ile açılışını yaptı. Açılışa 5 bin kişi katılım sağladı...



Black Box İstanbul, dün akşam düzenlenen ilk konserle kapılarını açtı. İskoç rock grubu Travis ile açılış yapan Black Box İstanbul'daki konsere dün 5 bin ziyaretçi katıldı.


Toplam 5 bin 800 kişi kapasitesine sahip Black Box İstanbul, UNIQ İstanbul kompleksi içinde yer alıyor. Mekana yıllık 420 bin 700 kişinin gelmesi hedefleniyor. 


Yılda 120 etkinliğe ev sahipliği yapacak Black Box İstanbul'da yapılacak etkinlikler Pozitif Live tarafından düzenlenecek. 


Black Box İstanbul, Travis konseri ile dün açılışını yaptı!


Açılış gecesi süresince ışıklandırma ve klima sistemi oldukça dikkat çekti. Black Box İstanbul'da ses açısından ise içeride yüksek akustik ses performansı ve dışarıda optimum ses yalıtımı sağlanmış durumda. 


Mekanda giriş katı ayakta 2.982 kişi, oturmalı 1.920 kişi, sabit tribünler 2.214 kişi, ek tribünler 562 kişi, VIP localar ise 304 kişi kapasiteli tasarlandı. 


D100, TEM, Büyükdere Caddesi ve Kağıthane - Cendere Yolu'ndan ulaşım sağlanan Black Box İstanbul için İTÜ Ayazağa Metro Durağı'nın Plazalar çıkışında ise servis kaldırılıyor. Özel aracıyla gelenler için ise 1200 araç kapasiteli otopark bulunuyor. 


Black Box İstanbul'a nasıl gidilir?


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön