27 / 04 / 2024

Blue Lake Konutları satış fiyatları!

Blue Lake Konutları satış fiyatları!

Firma: Metal Yapı Konut

Proje: Blue Lake

Toplam 788 daire ve 22 ticari birimden oluşan Küçükçekmece Blue Lake projesinde yüzde 25 peşinattan sonra kalan tutar 60 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor...



Sekiz blok halinde yükselen  Blue Lake  projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Gölü kenarında yer alıyor. Proje  Metal Yapı Konut   A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. 


1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire alternatiflerine yer verilen Blue Lake Konutları Küçükçekmece projesi 38 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor. 


Toplam 788 daire ve 22 ticari birimden oluşan  Küçükçekmece Blue Lake projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Blue Lake projesi lokasyon olarak ;  Göl kenarının hemen yanında, Mimar Sinan Köprüsü’ne 200 metre, E5, Metrobüse ve Marmaray’a 500 metre, Atatürk Havalimanı’na ise 2 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Blue Lake Konutları satış fiyatları!

Ekim 2017'de teslim edilmesi planlanan Blue Lake Konutları satış fiyatları 179 bin dolardan başlangıç gösteriliyor.  Projede yüzde 25 peşinattan sonra kalan tutar 60 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor.


Küçükçekmece Blue Lake Evleri'nde dolar kuru sabitlendi ve ödemeler TL ile yapılıyor.


Blue Lake adres: 27 Mayıs Caddesi, 23 Küçükçekmece - İstanbul


Tel: 444 8 128

Web: http://www.bluelake.com.tr/

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com 


 


projeye sor



Geri Dön