19 / 04 / 2024

Blue Lake Küçükçekmece Ağustos ayında satışa sunulacak!

Blue Lake Küçükçekmece Ağustos ayında satışa sunulacak!

Metal Yapı Konut ve Karmen Yapı imzası taşıyan Blue Lake Küçükçekmece projesi göl kıyısında 40 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor.



15 katlı 8 konut bloğu ve 2 ticaret bloğundan oluşan projede 788 konut ve 27 ticari ünite yer alıyor. Projede stüdyodan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 165 bin metrekare kapalı alana sahip olan projednin sosyal alanları oldukça geniş. 


Blue Lake projesi, Küçükçekmece Gölü'ne 85 metre uzaklıkta yükseliyor. 8 konut bloğu ve 2 ticaret bloğunun bulunduğu proje, bir tarafı göl, diğer tarafı deniz ve yeşil alanlarla çevrilmiş durumda. Her detayın titizlikle düşünüldüğü, tamamı deniz gören, kusursuz iç mekanlara sahip Blue Lake Evleri, bir iç mimari virtüözü olan Chapman Taylor şirketi tarafından dizayn edildi.


Her detayın titizlikle düşünüldüğü, tamamı deniz gören, kusursuz iç mekanlara sahip Blue Lake Evleri, Göl ve sonsuz deniz manzaralı.


 


Blue Lake her zevke ve yaşa hitap eden atölyeleri, Spa ve Fitness Kulübü, Çocuk Kulübü gibi farklı ihtiyaçları karşılamak için tasarlanan sosyal alanlarıyla kaliteli ve hareketli bir yaşamın anahtarını sunuyor.


Blue Lake, Kanal istanbul, yeni havalimanı ve köprü gibi büyük ölçekli yatırımların yönünü belirleyen projelere yakınlığıyla İstanbul’un gayrimenkul yatırımı açısından yıldızı en parlak ilçesi Küçükçekmece’de yükseliyor. Blue Lake Küçükçekmece'nin Ağustos ayında satışa sunulması bekleniyor


 


Künyesi


Yapımcı Firma : Metal Yapı Konut - Karmen Yapı

Proje Tipi : Daire

Konut Sayısı : 788

Arsa Alanı : 40000 metrekare

Konut Tipleri : 1+0 , 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 

Metrekare Alanı : 35 - 240 metrekare

Teslim Tarihi : Aralık 2017


Yeni Akit


Geri Dön