28 / 03 / 2024

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire!

 Blue Lake Küçükçekmece satılık daire!

Firma: Metal Yapı Konut - Karmen Yapı

Proje: Blue Lake Küçükçekmece

Tamamlandığında manzarasının nasıl olacağının anlaşılması için Küçükçekmece Gölü kenarına kırmızı bir kule inşa edilen Blue Lake Küçükçekmece satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.



İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesinde yükselen Blue Lake Küçükçekmece satılık daire sahibi olmak isteyenler satışlar başladığı zaman banka kredisi kullanabilecek. 


15 katlı 8 konut bloğu ve 2 ticari bloklardan meydana gelen Blue Lake projesi, Fatih Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında inşa ediliyor. 


Küçükçekmece Gölü'ne 85 metre uzaklıkta hayata geçirilen  Blue Lake Küçükçekmece  satılık daire hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim.


 Blue Lake Küçükçekmece satılık daire!


İçerisinde; 778 adet konut ve 27 adet ticari birim bulunan Blue Lake Evleri, 40 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projenin detayları 1 ay içerisinde belli olacak. 


Metal Yapı Konut ve Karmen Yapı ortak imzası taşıyan Blue Lake Küçükçekmece satılık daire tipleri;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Telefon: 0212 265 92 33 

Web: www.metalyapikonut.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön