23 / 04 / 2024

Blue Lake projesi!

Blue Lake projesi!

Firma: Metal Yapı Konut - Karmen Yapı

Proje: Blue Lake Küçükçekmece

Blue Lake projesi, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesinde, Fatih Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında inşa ediliyor. Projede toplam 778 adet konut ve 27 adet ticari birim yer alıyor...



35 bin metrekare otopark alanı, 10 bin metrekare ticari alanına sahip olan Blue Lake projesi,  Metal Yapı Konut - Karmen Yapı  ortaklığı tarafından yaşama geçiriliyor. 


Toplam 40 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Küçükçekmece Blue Lake projesi, İstanbul Küçükçekmece Fatih Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında yükseliyor. 


165 bin metrekare kapalı alana sahip olan  Blue Lake Küçükçekmece  projesi, 778 adet konut ve 27 adet ticari birimden meydana geliyor. 


Blue Lake projesi!


Blue Lake projesi tamamlandığında manzaranın nasıl olacağının anlaşılması için Küçükçekmece Gölü kenarına kırmızı bir kule inşa edildi. 


Detaylarının 1 ay içerisinde belli olması öngörülen Karmen Yapı Blue Lake projesi, 15 katlı 8 konut bloğu ve 2 ticari bloğundan oluşuyor. 


Blue Lake projesi içerisinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Blue Lake projesi satış ofisi

Tel: 0212 265 92 33 

Web: www.metalyapikonut.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön