20 / 04 / 2024

Blue Otel 'e ait kaçak iskele yıkıldı!

Blue Otel 'e ait kaçak iskele yıkıldı!

Bodrum Gündoğan"da Blue Otel"e ait kaçak olduğu mahkeme kararıyla belirlenen iskele ve dolgu alanla ilgili yıkım kararı nihayet uygulandı



Belediyeye bağlı ekipler, kaçak iskeleyi sökerek kıyıyı eski haline getirdiler. Bu karar, Bodrum"daki çevrecilerin zaferi olarak nitelendirildi. Kılıf ihale, Milliyet"in haberi üzerine durdurulmuştu.

Blue Otel"in kıyı şeridini doldurması ve iskele yapması üzerine geçtiğimiz yılın temmuz ayında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı"na yıkımın gerçekleştirilmesini istediklerini belirten, bu yıl ise zaten mevcut olan iskele ve dolgu yapılan yere, yeniden iskele ve dolgu yapımı için ihale açan Bodrum Kaymakamlığı"na bağlı Mal Müdürlüğü, konuyla ilgili haberin Milliyet gazetesinde yayımlanması üzerine beklenen ihaleyi ertelemişti. Konuyu baştan beri takip eden sivil toplum örgütlerinden Bodrum Mavi Yol Girişimi üyeleri, sonunda iskelenin yıkımıyla ilgili kararın uygulanmasının sevindirici olduğunu belirterek, œBu karar çok sevindirici. Umarım örnek olur ve bir daha böyle yasadışı işlemlere hiç kimse başvurmaz dedi.
Milliyet


Geri Dön