26 / 04 / 2024

Blue Planet Kurtköy Evleri!

Blue Planet Kurtköy Evleri!

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Blue Planet Kurtköy Evleri projesi yaklaşık 300 - 400 konuttan meydana geliyor. Blue Planet Kurtköy Evleri projesinde daireler inşaat başladıktan 18 ay sonra teslim ediliyor...




Blue Planet konut projesi Şenkaya İnaşat tarafından hayata geçiriliyor.  Şenkaya İnşaat  Blue Planet Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor.


Blue Planet Kurtköy Evleri projesi 4 blok olarak yükseliyor.  Blue Planet Kurtköy  Evleri projesinde bloklardan iki tanesi az katlı olarak tasarlanırken, diğer iki bloğun kat yüksekliği 11 olarak belirlendi.


Blue Planet Kurtköy Evleri projesi 300 - 400 konutluk bir proje olarak inşa ediliyor. Blue Planet Kurtköy Evleri projesinde konut teslimlerinin inşaat çalışmaları başladıktan 18 ay sonra yapılması planlanıyor.


Blue Planet Kurtköy Evleri projesi 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Blue Planet Kurtköy Evleri satış ofisi ile 0212 286 40 90 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Blue Planet Kurtköy Evleri projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, cafe, restoran, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.




Blue Planet Kurtköy Evleri iletişim 

Telefon : 0 212 286 40 90


projeye sor



Geri Dön