29 / 03 / 2024

Blue Safe Mavi Kale dış cepheler için dekoratif çözümler sunuyor!

Blue Safe Mavi Kale dış cepheler için dekoratif çözümler sunuyor!

Blue’Safe Mavi Kale, binaların dış cepheleri için dekoratif çözümler sunuyor. Yeni yapıların yanı sıra eski yapılarda da kullanılabilen Blue’s Decor dış cephe profilleri, binalara estetik bir görüntü kazandırarak değerini artırıyor...



Doğadan, moda ve trendlerden, farklı kültürlerden, kısaca yaşamın her alanından ilham alarak tasarlanan öğeleri dış cephelere yansıtıyor…

 

Blue’Safe Mavi Kale; ısı yalıtım sistemleri ile binalarımızı olumsuz hava şartlarına karşı korurken, Blue’s Decor dekoratif dış cephe profilleri ile estetik bir görüntüye kavuşturuyor. Yeni yapıların yanı sıra eski yapılarda da kullanılabilen Blue’s Decor dış cephe profilleri, hafiflikleri sayesinde uygulandığı binalara ek bir yük de getirmiyor. Dekoratif dış cephe elemanlarının üzerinde yer alan çimento veya akrilik esaslı sıva tabakası ise güneşteki UV ışınlarına karşı koruma özelliği göstererek yaşlanma riskini de ortadan kaldırıyor.

 

Blue’s Decor ile yenilenen binaların yüzü gülerken, Blue’Safe Mavi Kale’yi tercih edenler kârlı çıkıyor. Benzer uygulamalara kıyasla çok daha ekonomik olan Blue’s Decor’un dekoratif elemanları üretim teknolojisinin getirdiği avantajlar ile projelere özel tasarlanıyor.  Ekstra maliyet getirmeden ve hızlı bir şekilde üretilebilen Blue’s Decor dekoratif dış cephe elemanları; silme ve saçak profilleri, köşe profili, sütunlar, kaideler, harpuştalar, söveler ve çeşitli aksesuarlardan oluşuyor.

Dekorasyon denilince akla sadece binaların içinin gelmediğini belirten Blue’Safe Mavi Kale iş ortaklarından Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Binanın içi kadar dış cephesinin de önemini fark eden tüketiciler sayesinde biz sektör üreticileri de yeni ve farklı çözümler arıyoruz. Blue’s Decor dış cephe çözümleri binaların dış cephelerini hava koşullarına karşı korurken aynı zamanda estetik bir görüntü kazandırıyor” diye konuştu.


Blue’s Decor markasının yaratım süreci ile ilgili bilgi veren Blue’Safe Mavi Kale iş ortaklarından Mardav Genel Müdürü Levent Pelesen ise, “Blue’Safe Mavi Kale markası olarak tüketicilerin yüzünü güldürecek işlere imza atmayı çok önemsiyoruz. İmajın son derece önemli olduğu günümüz dünyasında artık binalarımızın da bir kimliği var. Yapı sektörünün gelişimine paralel olarak binaların dış görünümünde estetik kaygıların önem kazanmasından hareketle Blue’s Decor’u yarattık. Bugüne kadar Türkiye’nin birçok bölgesinde prestijli konutların dış cephelerini Blue’s Decor ile süsledik. Bundan sonraki dönemlerde de estetik değeri yüksek binalar için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.



Geri Dön