26 / 04 / 2024

BMS Group'tan Bolu Gölyüzü'ne yeni proje!

BMS Group'tan Bolu Gölyüzü'ne yeni proje!

Bolu Mermer’in sahibi Murat Demir bu sektörde gösterdiği başarıyı kurduğu BMS Group markasıyla inşaat sektöründe de gösteriyor. Grup Gölyüzü Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak.



BMS Group tarafından üretilen konutlar vatandaş tarafından büyük ilgi görürken inşaat alanında ki çalışmalarda hız kesmeden devam ediyor. Sağlık Mahallesi Dündar Sokakta ve Gölyüzü Mahallesi’nde BMS Group tarafından yapılan evler uygun fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.


AİLELERİN DUASINI ALMAK İSTİYORUZ


BMS Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir, “Firma olarak edindiğimiz tecrübelerden herkesin faydalanması için inşaat sektörüne adım attık. Hedefimiz sektöründeki kaliteye kalite katmaktır. İnşa ettiğimiz binalara olan talep de hedeflerimize ulaşmada bize moral kaynağı olur nitelikte. Bizim amacımız sıcacık yuvalar yaparak, ailelerimizin dualarıyla birlikte sektörde kaliteyi ve kalıcılığı yakalamaktır” dedi.


BAŞKA İLLERDE DE BOLU’YU TEMSİL EDİYOR


Şehir dışında da Bolu’yu temsil eden BMS group İzmit Gültepe’de de inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Oldukça büyük ilgi gören İzmit projesi Bolulu bir firma tarafından yapılıyor olması ilimiz içinde gurur kaynağı oldu.


GÖLYÜZÜ MAHALLESİNDE DEV PROJE


Firmanın Bolu’da ki ikinci projesinin hazırlıkları ise Gölyüzü Mahallesi'nde devam ediyor. İkinci konut projesi için bir ay içerisinde start verileceğini belirten Demir, “firma olarak tek düşüncemiz kaliteli yapılarla dar gelirli vatandaşlarımızı buluşturmak. Bir fazla aileyi ev sahibi yapmak mutluluğumuzu artıracaktır” dedi.


Bolu Gazetesi


Geri Dön