19 / 04 / 2024

BMW'den Karasu'ya dev yatırım!

BMW'den Karasu'ya dev yatırım!

Dünya’nın en prestijli otomobil markalarından biri olan BMW Karasu’ ya yeşil ışık yaktı. Emlak İstasyonu Yönetim Kurul Başkanı (Ceo) Birol Polat, BMW’nin Karasu’ya ilgi gösterdiğini doğrularken, söz konusu dev yatırım Karasu’ya geleceğini doğruladı.



Karasu, gelişmekte olan Sakarya’nın cazibe merkezi ve itici gücü olmaya devam ediyor. 

Birçok yatırımcının ekonomik anlamda stratejik coğrafi konumuyla tercih ettiği Karasu’ya bu defa Almanya’nın otomotiv devi, Dünya’nın en prestijli otomobil markalarından biri olan BMW Karasu’ ya yeşil ışık yaktı.


BMW’ nin Karasu’ya yapacağı yatırımla ilgili ilk inceleme aylar öncesinde yapıldı. BMW ’nin ön inceleme için Sakarya’ya gönderdiği ekipte yer alanların teknik adamları ilk incelemede Karasu’yu coğrafi anlamda her yönüyle çok beğendikleri özellikle karayolu, denizyolu ve demiryolu ulaşımındaki kolaylıklardan önemli ölçüde etkilendikleri öğrenildi.


Emlak İstasyonu Yönetim Kurul Başkanı (Ceo) Birol Polat, BMW’nin Karasu’ya ilgi gösterdiğini doğrularken, söz konusu dev yatırım Karasu’ya geleceğini doğruladı. BMW’nin Sakarya’da ve dolayısıyla Karasu’da yatırım yapmak istemesinden büyük bir sevinç ve mutluluk duyduğunu sözlerine eklerken. Eğer böyle bir yatırım gerçekleşirse bundan tüm Sakaryalılar faydalanacak.” dedi. BMW üst düzey yöneticilerinin Karasu’da yapacağı incelemenin sonuçları büyük bir merakla beklenirken, Sakarya ekonomisi adına büyük bir gelişmeyi ve sıçramayı işaret eden bu yatırımın Karasu'nun işsizlik sorununa da önemli bir katkı sunması bekleniyor dedi.



Geri Dön