26 / 04 / 2024

Bodream, rüyalar vadisi üzerine yerleşiyor!

Bodream, rüyalar vadisi üzerine yerleşiyor!

Bodrum'da mavi ve yeşilin çerçevelediği tarihi bir yarım ada Iasos, Bodream ile zamanın durduğu yeni bir yaşama uyanıyor



Bodream, modern mimariyi 21. Yüzyılın konfor anlayışı ile buluşturan 772 premium villa ile 525 dönüm bir rüyalar vadisi üzerine yerleşiyor.
Yemyeşil bir arazi ve doğal güzelliklerin arasındaki Bodream villaları, iki katlı olarak beş farklı tipte tasarlandı. Farklı konum ve metrekarelerdeki deniz ya da doğa manzaralı villaların tümünde özel giriş, bahçe, teras ve balkon mevcut bulunuyor. Villaların her biri adını yeşilin tonlarından alıyor: Olive (zeytin yeşili), Ivy (sarmaşık yeşili), Jade (açık yeşil), Moss (yosun yeşili) ve Lime (misket limonu yeşili).
Bodream'de modern yaşamın sunduğu ayrıcalıklar sadece villalar ile sınırlı değil. 52 adet futbol sahası büyüklüğündeki ortak açık alanda hayatı kolaylaştırmak için birçok imkân var.
Bodream mimari konsepti Amerikalı Micheal Sorkin Studio tarafından ve mimari uygulaması Boran Ekinci Architects tarafından tasarlandı.
Kıyı Gayrimenkul Yapı Turizm ve Tic. A.Ş.'nin Bodrum'daki projesi olan Bodream'in gayrimenkul yatırım yönetimini uluslararası, yaklaşık brüt 42 milyar dolar değerinde bir gayrimenkul yatırımını yöneten, Pramerica Real Estate Investors yapıyor.
Bodream gayrimenkul geliştirmesini ise Genel Yapı A.Ş. ve Alpcan Yazıcı yürütüyor.
Bodream, denize ve antik kent Iasos'a yürüme mesafesinde, Bodrum Uluslararası Havalimanı'na ise sadece 15 dakika uzaklıkta.
Bodream villalarının ilk etabı Nisan ayında tamamlanarak teslim edilecek. Yemyeşil doğayla baş başa kalmak, maviyi yeniden hatırlamak için Bodream `de yeni bir yaşam sizi bekliyor.

Geri Dön