25 / 04 / 2024

Bodrum Areon Boğaziçi Evleri 300 bin TL'den satışta!

Bodrum Areon Boğaziçi Evleri 300 bin TL'den satışta!

Habertürk Gazetesi yazarı Esin Tümer, bu haftaki yazısında Bodrum'da inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi. İşte Tümer'in o yazısı...



Denize girmek değil görmek yeteri kadar lüks Maltım Milas-Bodrum Yarımadası koylar cenneti. 

Kendine özel koya sahip proje sayısı oldukça az. 


Sahillerin ortak kullanıma açık olması bağlamında olumlu, ulaşılamayacak fiyatlar ile işletilen tesisleri ile olumsuz eleştiriye maruz kalan kıyılarımız I öyle ya da böyle temiz tutulabilir ise bu doğa bize yeter. Lakin bu yıl istenmeyen kokular ve kirlenmenin izlerini görür olduk. Pek çok proje için sahili olmak değil manzaraya sahip olmak yeteri kadar lüks şu an. 


Şimdilik hâlâ umutluyuz, hâlâ denizi görebiliyoruz yapılar arasından! Lakin bu sefer de plansız yeşillendirme ve peyzaj komşuluk ilişkilerini zedeler duruma gelmiş. 


Birbirinin manzarasını kapatan ağaçlar, üst üste binen çiçek çalı dokusu biraz da bağ bostan olsun derken değil manzarayı seyretmek, neredeyse manzaramı kapattın kavgası kopacak. Tapu devri sonrası her villa kendi küçük ülkesini kurmaya çalışıyor. Sonuç ortada. Denize girmek değil neredeyse görmek bile yakında lüks olacak! Bu haftaki projelerden biri hemen teslim. Diğeri bu yıl başlayıp seneye teslimi hedefliyor. Ofton'un Bodrum merkezde 561 bin 800 Euro'dan başlayan hemen teslim oturuma hazır villaları ile Areon Yapı'nın Milas-Bodrum arası lokasyonda bu yıl temeli atılıp Aralık 2018'de teslim edilecek 2+1 tipte 3 yüz bin liradan satışa çıkan Boğaziçi Evleri, bu hafta iki farklı segmente satış hedefi olan projeler olarak karşımızda. 


İşte projeler ait ipuçları... 


ELYSIUM MİRAMAR BODRUM 


Cenk Çoktezcanlı ve Oktay Dilek imzalı Elysium Miramar Bodrum projesi, Bodrum Merkez'e ve Marina'ya yakınlığı ve Kale manzarası ile dikkat çeken az katlı 23 blokta 46 adet 3+1 dubleks ikiz villa ile 4 adet 4+1 penthouse konuttan oluşuyor. 


Örnek olarak döşenen 3+1 daireler 196.7 metrekare olup, otomasyona bağlı ısıtma, soğutma, cephe, aydınlatma, yangın, su vb kontroller yapılabiliyor. Her dubleks villanın önünde müstakil havuz ve bahçesi yer alıyor. 


BOĞAZİÇİ EVLERİ 


Her penthouse dairenin çatı terasında muhteşem manzaralı yüzme havuzu ve kitchenette, giriş kapısı önünde ise bahçeleri bulunuyor. Her daireden bodrum kalesine kadar uzanan geniş bir manzara seyredilebiliyor. 


Bunu yaparken gözü ufuktan daha yakın seviyeye çekince bahçe ve havuzla karşılaşılıyor. Çocuklarla beraber olmak ya da iş hayatı için gidip gelmek zorunda kalınınca Bodrum manzarası karşısında havuz başında rahatlama şansı villa sakinlerini bekliyor. 


PEŞİNATSIZ ÖDEME SEÇENEKLERİ 


Bodrum'da bugüne kadar bin 800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri'ne bu yıl eylül ayında başlıyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2018. 


Areon Boğaziçi Evleri, 3 katlı 38 blok ve 2 katlı 35 blokta toplam 294 konuttan oluşuyor. 



Projede, peşinat ve ara ödeme olmaksızın; teraslı 1+1 daireler 160 bin, hem balkonlu hem de bahçeli 2+1 dubleks daireler ise 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş. 


120 ay vade imkânı bulunan projeden 950 Türk Lirası taksitle 1 +1 daire ve bin 800 Türk Lirası taksitle 2+1 dubleks sahibi olmak mümkün. 



Habertürk



Geri Dön