19 / 04 / 2024

Bodrum Bodream Konutları'nda 160 bin Euro'ya!

Bodrum Bodream Konutları'nda 160 bin Euro'ya!

53 hektar üzerinde hayata geçirilen Bodrum Bodream Konutları'nda fiyatlar 117 bin Euro´dan başlayarak 160 bin Euro´ya kadar yükseliyor



Fiyatların 117 bin Euro´dan başlayarak 160 bin Euro´ya kadar yükseldiği yazlık proje Bodream´da sıfır peşinatla konut sahibi olmak mümkün. Bodream için anlaşmalı bankalardan 120 vade ile yüzde 100´e varan konut kredisi kullanılabiliyor.

Bodream, Güllük Körfezi´nde yer alan Antik İasos´ta Kıyı Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 53 hektar üzerinde hayata geçirilen ve toplamda 772 villanın bulunacağı Bodream, 5 fazdan oluşacak.

2013'de tamamlanması planlanan Bodrum Bodream Konutları´nda 48 villa teslime hazır durumda. İnşaatına 2009´da başlanan projede hemen teslim edilen villaların alanları 116, 145 ve 147 metrekare arasında değişiyor. Projedeki villalar  2+1 ile 3+1 dubleks bahçeli ve teraslı.

3 tip villanın yer aldığı projede villalar 4'lü bloklar halinde inşa ediliyor. Villaların ilk katlarının salon, mutfak ve yatak odaları, üst katta ise tek yatak odası ve ebeveyn banyosu yer alıyor. Üst katlardaki yatak odalarının her biri terasa açılıyor. Her villanın bağımsız girişi ve bahçesi bulunuyor

İçinde küçük bir alışveriş merkezi ile bir de sosyal kulübün bulunacağı projenin mimari konsepti Amerikalı Micheal Sorkin Studio tarafından, mimari uygulaması ise Boran Ekinci Architects tarafından gerçekleştirildi.
Bodream'deki villalar isimlerini yeşilin tonlarından alıyor. Bodream villaları Olive (zeytin yeşili), Ivy (sarmaşık yeşili), Jade (açık yeşil), Moss (yosun yeşili) ve Lime (misket limonu yeşili) şeklinde sıralanıyor.

Bodrum havalimanına 20 dakika mesafede konumlanan Bodream, içinde iyi korunmuş iki tiyatro ve pazar yerinin bulunduğu Iasos Antik Kenti'ne de 3 kilometre uzaklıkta.

www.bodream.com

0530 526 36 99

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön