19 / 04 / 2024

Bodrum Bodream'de 117 bin Euro'ya!

Bodrum Bodream'de 117 bin Euro'ya!

Bodrum'da tarih, doğa ve denizin buluşma noktasında inşa edilen 772 villalık Bodream'de yaşam nisanda başlıyor



Projede fiyatlar 117 bin euro ile 148 bin euro arasında değişiyor.
Kıyı Gayrimenkul Bodrum'un liman kasabalarından biri olan Güllük'te 525 dönüm üzerinde 772 villadan oluşan Bodream projesine start verdi. 80 milyon euroluk yatırımla beş faz halinde inşa edilecek projenin 2012 yılında tamamlanması planlanıyor. İçinde küçük bir alışveriş merkezi ile bir de sosyal kulübün bulunacağı proje gayrimenkul alanında dünyaca ünlü isim ve kuruluşları da biraraya getiyor. Bodream projesinin mimari konsepti Amerikalı Micheal Sorkin Studio tarafından, mimari uygulaması ise Boran Ekinci Architects tarafından gerçekleştirilmiş. Bodream'in gayrimenkul yatırım yönetimini ise yaklaşık 42 milyar dolar değerinde uluslararası gayrimenkul yatırımını yöneten, Pramerica Real Estate Investors yapıyor. Projenin geliştiriciliğini ise Genel Yapı AŞ ile Alpcan Yazıcı yürütüyor.

Antik Iasos'a komşu
Kıyı Gayrimenkul ortaklarından Alpcan Yazıcı, yeşil bir vadi içinde uzanan Bodream villalarının iki katlı olarak 5 farklı tipte tasarlandığına işaret ederek, villaların her birinin adını yeşilin tonlarından aldığını söylüyor. Bodream'deki villaların isimleri Olive (zeytin yeşili), Ivy (sarmaşık yeşili), Jade (açık yeşil), Moss (yosun yeşili) ve Lime (misket limonu yeşili) şeklinde sıralanıyor. Bodrum'un kuzeyinde, havalimanına 20 dakika mesafede konumlanan Bodream, içinde iyi korunmuş iki tiyatro ve pazar yerinin bulunduğu Iasos Antik Kenti'ne de 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

İlk etapta 48 villa inşa ediliyor
İlk etapta 48 villa inşaatına başladıklarını anlatan Yazıcı, "Genellikle projeler başlamadan önce tek bir numune ev yapıldığını hatırlatarak, Bodream projesinde ise tek bir örnek villa yerine 48 villanın bulunduğu, örnek bir site yapmayı düşündük" diyor. İlk etabın nisan ayında tamamlanacağını açıklayan Yazıcı, 3 tip villanın bulunduğu projede villaların 4'lü bloklar halinde inşa edildiğini anlatıyor. Yazıcı, villaların ilk katlarının salon, mutfak ve yatak odaları, üst katta ise tek yatak odası ve ebeveyn banyosu bulunduğuna işaret ederek, üst katlardaki yatak odalarının her birinin terasa açıldığına ve terasların deniz manzaralı olduğuna dikkat çekiyor.
Sabah Emlak


Geri Dön