25 / 04 / 2024

Bodrum Bodrum villaları 690 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor!

Bodrum Bodrum villaları 690 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor!

Bilgili Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda insa ettiği 'Bodrum Bodrum' villaları, 690 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede bahçe, teras, veranda, villaya özel havuz ve plaj da bulunuyor...



Turizm ve inşaat alanındaki Radisson Blu Conference &. Airport Hotel istanbul, W İstanbul, Ajia Hotel, West Blocks ve Akaretler Sıraevler projelerine imza atan Bilgili Holding, bu kez konut projesi 'Bodrum Bodrum' için kolları sıvadı.

 

Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda inşa edilen proje, mimarlar Arif Özden, Sinan İzgi ve Tanju Özelgin'in imzasını taşıyor. Toplam 26 bin metrekarelik alan üzerinde 80 adet villa ve az sayıda daireden oluşan proj e, teknolojinin son imkanlanndan yararlanarak tasarlandı. 3 farklı tipte 2+1 ve 3+1 villa ve az sayıda da 2+1 daire tipinden oluşan projede, 16 adet dubleks villa ve kendilerine özel serinleme havuzuna sahip olan B tipi evler 237 m2 ile 266 m2 arasında değişiyor. Büyüklükleri 237 m2 ile 284 m2 arasında farklılık gösteren C tipi evler 40 adet villadan oluşurken, koyun tüm manzarasına hakim D tipi evler ise 251 m2 ile 287 m2 arasında alternatifler sunuyor. 


12 ay kullanıma hazır


 'Bodrum Bodrum' projesinde B, C ve D tiplerinin bahçeleri, teraslan, balkonları, verandaları ve özel havuzları bulunuyor. 


Projede 200 metre uzunluğunda özel, temiz ve sakin plajı, tekneler için özel iskelesi, yüzme havuzları, yüzen güneşlenme ve dinlenme alanları, cafe-restaurant ve fitness salonunun yanı sıra evlere ulaşımı sağlayan, yeraltından geçerek kapalı otoparka bağlanan özel araç yoluyla birlikte kapalı misafir otoparkı da yer alıyor. 12 ay boyunca kullanıma hazır olacak evlere 24 saat teknik servis, housekeeping ve catering servisi de bulunuyor. 

Villalann fiyatları ise 690 bin Euro'dan başlıyor. 


Star


Geri Dön