18 / 04 / 2024

Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık!

Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Miramar Bodrum

Villa ve penthouse daire şeklinde tasarlanan proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor. Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık villa tipleri 3+1, penthouse daire tipleri 4+1 olarak tasarlandı.



Villaların bir kısmı deniz, bir kısmı şehir ve bir kısmının kale manzarallarına cepheleri bulunarak dizayn edilen proje toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık penthouse daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanırken, villa tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje merkeze yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Ödeme planı kapsamında Bodrum Elysium Miramar Evleri projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 50'si yüzde 5 faiz oranıyla 18 aya kadar taksitlendiriliyor.


Toplam 46 adet dubleks villadan meydana gelen Bodrum Elysium Miramar Evleri projesinde villa büyüklükleri 192 metrekareden dizayn edildi. Projede evler Mayıs 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık penthouse dairelerin 1 milyon 100 euro ile  1 milyon 150 euro arasında değişirken, villa fiyatları 530 bin Euro ile 740 bin Euro arasında farklılık gösteriyor.


Telefon: 444 5 350

Web Adresi: http://elysiummiramar.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön