25 / 04 / 2024

Bodrum Gardens of Babylon'da 390 bin Euro'ya! Son konutlar!

Bodrum Gardens of Babylon'da 390 bin Euro'ya! Son konutlar!

Gardens of  Babylon'da 1+1´ler 390 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor



Gümüşlük'e 1, Turgutreis'e 3, Yalıkavak'a 16, Bodrum Merkez'e 19 kilometre mesafede olan Gardens of Babylon'daki rezidanslar denize sıfır konumda bulunuyor.

Gardens of Babylon Suites & Residences projesi Bodrum Gümüşlükte yer alıyor. Çakırlar Şirketler Grubu'nun hayata geçirdiği Gardens of Babylon Suites & Residences, 63 rezidans, 23 kral dairesi, 28 göl villası, ve 1 penthouse'den oluşuyor.

8 Ağustos 2009'dan bu yana yaşamın devam ettiği projede son 6 rezidansın satışı sürüyor.

Gardens of Babylon Suites & Residences alanları 85 ve 94 metrekare arasında değişen 1+1'ler, alanları 103 ve 180 metrekare arasında değişen 2+1'ler ile alanları 109 ile 197 metrekare arasında değişen 3+1'lerden meydana geliyor. Projede 1+1´ler 390 bin Euro, 2+1'ler 540 bin Euro ile 628 bin Euro arasında, 3+1'ler ise 550 bin Euro ile 951 bin Euro arasında farklılık gösteriyor.
 
Rezidanslar, sahiplerinin isteğine bağlı olarak dönemsel olarak butik otel tarzında Gardens of Babylon tarafından işletiliyor. Gelirin yüzde 75´ini rezidans sahibi alırken yüzde 25´ini işletme alıyor. Rezidans sahipleri satın alma rakamlarını 10 ila 12 yılda geri kazanırken, yatırımları ise ömür boyu 5 yıldızın üstünde bir konseptin içerisinde yer alıyor.

Mimar Bayram Nihat Güner'in Babil'in asma bahçelerinin mimarisinden esinlenerek hayata geçirdiği projede gün, Araucaria Excelsa, Bambua, Begonvil ve Pandorea kokularıyla başlıyor.
 
Projede kişisel asistan hizmeti, limuzin ve yat kiralama hizmeti, Housekeeping, 24 saat teknik servis, 24 saat güvenlik, 24 saat oda servisi hizmeti, babysitting, conceirge, ve jakuzi menü gibi 5 yıldızlı otelin tüm hizmetleri sunuluyor.

Rezidans sahipleri proje içersindeki High Sağlık Merkezinde Dr. Ender Saraç yönetiminde 12 ay boyunca sağlıklı yaşama yönelik programa katılıp doğal yaşam kalitelerini arttırıp, zayıflıyorlar.
 
Gardens of Babylon´da misafirlerin kendilerini şımarttıkları diğer bir nokta da Muu Spa & Wellness... Burada geleneksel hamam, kese, köpük masajı, VIP Hamam, aile hamamı, 6 ayrı havuz ve birde Thalasso havuzu gibi farklı alternatifler bulunuyor...
 
Kendini yenilemek, zamanın üzerinde bıraktığı izleri yok etmek isteyenler Dr. Tunç Tiryaki, Dr. Seyfi Akbay, Dr. Aylin Uğun ve Dr. Gülriz Kargül gibi uzman isimlerin buluştuğu Gardens Of Babylon içersindeki Clinics of İstanbul´a geliyor. Burada kaş kaldırmadan, yüz germeye, liposuction´dan şekillendirmeye kadar farklı ameliyatlar yapılırken  botox, dolgu, saç ekimi gibi çeşitli cerrahi olmayan estetik tedaviler de yapılıyor.
 
Emre Ergani Breeze Beach Club ve Elani Yunan restoranın işletmesini yaparak farklı bir eğlence anlayışı getiriyor... 
 
www.gardenbabylon.com
0 252 382 82 17 


 
 Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön