17 / 04 / 2024

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015 Fuarı'na hazırlanıyor!

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015 Fuarı'na hazırlanıyor!

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda Bodrum da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.



EMLAK 2015'e Bodrum'dan katılacak olan Yalı Emlak; Bodrum değerlerini, geleceğin yaşam alanlarını, konut ve iş merkezi projelerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. 


Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi katılacak. 

Türkiye'nin uluslararası emlak vitrini kabul edilen fuara ayrıca; başta çeşitli AB ülkeleri olmak üzere; Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Katar, İran, Irak, İsrail, Suudi Arabistan ve Ürdün gibi pek çok ülkeden ziyaretçinin katılması bekleniyor. Son dönemde Bodrum'da hızla gelişen gayrimenkul ve inşaat sektöründe adını yükselen bir ivmeyle duyuran Yalı Emlak; konfor, rahatlık ve tasarım yeniliklerini içeren projelerini, konut ve iş merkezlerini, fiyatlar ve ödeme koşulları ile Emlak 2015'te sergileyecek. 


Mandalinayı da götürüyor 

Yalnızca gayrimenkul portföyünü değil; mandalina ve begonvilini de alarak fuara katılan Halil Alparslan, "Emlak 2015 Fuarı'nda bize güvenerek gelen portföy sahiplerimizin gayrimenkullerini en iyi şekilde temsil edecek olmamız bizi mutlu eden en büyük etkenlerden bir tanesi. İkinci olarak böyle geniş bir katılımcının yer alacağı fuarda Bodrum'u ve Bodrumluları doğru bir şekilde temsil etmek. Bu sayede Bodrum tanıtımına bir nebze katkıda bulunabileceğimizi düşünüyoruz. Bir Bodrumlu olarak bizi mutlu etmektedir. Sayın Erman Aras'ın Bodrum mandalinası için yaptığı özverili çalışmaları çok takdir ediyorum. Yanımızda hem mandalinamız, hem de broşürlerimiz olacak ki Bodrum'dan her yere mandalina gönderimine bir nebze olsun katkımız olsun. BOYTAV'ın hazırladığı Bodrum tanıtım filmi standımızda herkesin gönlünde Bodrum aşkını alevlendireceğine inanıyoruz.Bodrum lokumu ile de tatlı yiyip, tatlı konuşacağız. Mutluluk kokan mandalinamızla başlayacağımız fuarımızda, insanları mutlu olacakları evlerle buluşturacağımıza inanıyoruz. Bodrum emlak sektörünün uluslararası pazarlama, tanıtım deneyimi elde etmesinde de önemli bir rol oynayacak. Emlak 2015'te Bodrum değerlerini tanıtmaktan gurur duyuyoruz. İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde 4-8 Kasım 2015 tarihinde Hail 8 -A09'da Bodrum'u yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz" dedi. 


Bodrum Yarımada Gazetesi


Geri Dön