28 / 03 / 2024

Bodrum Güllük Evleri'nde 149 bin TL'ye!

Bodrum Güllük Evleri'nde 149 bin TL'ye!

Bodrum Güllük evleri projesi, "Bodrum'dan ev al Pariste yaşa" sloganıyla, Dünyada yaygın olarak kullanılan uluslar arası ev değişim sistemi Homelink fırsatını sunuyor



Buvan Yatırım'ın öncülüğünde başlayan ve Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan Bodrum Güllük evleri projesi, "Bodrum'dan ev al Pariste yaşa" sloganıyla, Dünyada yaygın olarak kullanılan uluslar arası ev değişim sistemi Homelink fırsatını sunuyor. İnşaat şirketlerine pazarlamaya yönelik üretim gerçekleştirmeleri, pazarlama konsepti oluşturmaları konusun da danışmanlık veren Buvan yatırım, aynı zamanda tüm pazarlama operasyonunu üretici firmanın üzerinden alarak profesyonel kadrolarıyla tam hizmet sunuyor. Geleceğin yükselen değerlerinden biri olmaya aday Buvan Yatırım, 9 yıldan bu yana proje pazarlama alanında çalışan bir şirket olma özelliği taşıyor.
Homelink ev değişim sistemi nedir?
Sektöre yeni bir soluk kazandırmaya amaçlayan Buvan Yatırım, homelink üyesi ile evinizi değiştirme imkanı sağlıyor. Bunun için hiçbir homelink üyesi kira bedeli ödemiyor. Fiyatları 149 bin TL ile 168 bin TL arasında değişen Güllük evleri, karşılıksız bir değişim sistemiyle ev ortamındaki rahatlığı ve mahremiyeti sunarak tatil yapma imkanı sağlıyor. Projedeki tamamen dayalı döşeli evlerde ister Kaliforniya'da ister Avusturalya'da Dünya'nın dörtbir köşesinde huzurlu ve farklı bir tatil için mükemmel bir olanak sağlıyor.
Mandalya körfezinin en güzel manzarasına konumlanmış Güllük evleri, Bodrum şehir merkezine 25 dakika, hava alanına sadece 10 dakika mesafede yer alıyor. Kasabanın doğal güzellikleriyle sevimli bir balıkçı köyü özelliğini koruyor. Bu mükemmel tatil bölgesi sessizlik ve sükûnet arayanlar için beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Güllük evleri Projesi 13 bin metrekare üzerine kurulu alanda 102 daireden oluşuyor. 75 metrekare, 2 oda 1 salon, 2 balkon ve 2 banyo olarak tasarlanmış daireler de, her odada klima buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, oturma grubu, ebeveyn yatak odası takımı, çocuk yatak odası takımı ve yemek odası takımı standart olarak alıcılara sunuluyor. En iyi sosyal tesis alanına da sahip olan projede Homelink sahipleri mini futbol sahası, basketbol sahası,tenis kortu, fitness center, yüzme havuzu, açık otopark ve yürüyüş alanlarına da sahip oluyor.

www.buvanyatirim.com/


Geri Dön