23 / 04 / 2024

Bodrum Güvercinlik Köyü satılacak!

Bodrum Güvercinlik Köyü satılacak!

Bodrum"a bağlı Güvercinlik ve Sazköy"de Mütesellim Karaosmanzade Hacı Ömer Ağa"dan torunu Hacı Hüseyin Ağa"ya kaldığı belirtilen, arazilerin mirasçıları için bilgilendirme toplantısı düzenlendi



 Bodrum"a bağlı Güvercinlik ve Sazköy"de Mütesellim Karaosmanzade Hacı Ömer Ağa"dan torunu Hacı Hüseyin Ağa"ya kaldığı belirtilen, toplam değeri 10 milyon doları aşan ve tamamı 375 dönümü bulan arazilerin mirasçıları için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Sözkonusu gayrÜ® menkul için Kocaeli Sulh Hukuk mahkemelerine ilk başvurulduğunda bin 129 mirasçı belirlenmiş ancak bunların bir bölümünün akraba evliliği yaşadığı anlaşılınca bu sayı 620"ye düşmüştü.

Gelişmelerin değerlendirilmesi ve mirasçıları temsilen altı kişinin seçilmesi için Bodrum"un Mumcular Beldesi"ndeki düğün salonunda 620 varis ve yakınlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. Jandarma ekiplerinin gözetiminde yapılan toplantıda zaman zaman tartışmalar yaşandı. Toplantıya katılanları temsilen oy birliği ile seçilen altı kişinin arazilerin satış süresinde görüşmelerde bulunması kararlaştırıldı.
Taraf


Geri Dön