26 / 04 / 2024

Bodrum Iasos Beach Club'ta 250 bin TL'ye!

Bodrum Iasos Beach Club'ta 250 bin TL'ye!

Firma: Meta İnşaat

Proje: Iasos Beach Club Bodrum

Meta İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, Bodrum’da 144 konutluk proje inşaatına başladıklarını ve ilk etabını 2015 Temmuz ayında teslim edeceklerini söyledi..



Sektöre yabancı olmadıklarını belirten  Meta İnşaat  YKB Can Emrah Özoral, Bodrum Kıyıkışlacık Köyü’nün Iasos Koyu’nda 8000 m2’lik alanda, 16  bloktan oluşan ve tamamı panoramik deniz manzaralı residence inşaatına başladıklarını belirterek, doğa ve denizle baş başa kalmak isteyen herkesi  Iasos Beach Club Bodrum  Projesi’ne davet ediyor.


PROJENİN % 30’U ÖN TALEP İLE SATILDI

Meta İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, “Projemizin %30’unu ön taleple sattık. Tüm dairelerimizin fiyatını ise kısa süreliğine sabitledik. Lansman fırsatlarından  yararlanmak isteyenlerin elini çabuk tutmasını tavsiye ediyorum.  Proje tamamlandığında %80 prim beklentimiz var. Daire fiyatlarımız ise her daire için aynı 250 bin TL  ve  dairelerin tapuları hemen sahiplerine teslim ediyoruz’’ dedi.


PLAJA 100 METRE

Meta İnşaat tarafından Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum Kıyıkışlacık Iasos Koyu’nda yükselen, Iasos Beach Club Bodrum 16 blokta 144  konuttan meydana geliyor. 8 bin metrekare arsa üzerine kurulan Iasos Beach Club Evleri, mavi bayraklı plaja 100 metre, Iasos Marina’ya 150 metre, Bodrum Havaalanı’na 15 dakika, Bodrum merkeze ise 30  dakika uzaklıkta yer alıyor.


BODRUM AŞIKLARINI BEKLİYOR

“Iasos Bodrum Beach Club Evleri” kalitesi, mimarisi, panoramik deniz manzarası ve çevreye duyarlılığı ile dikkat çekiyor. 5 yıldızlı bir otelin spa merkezini aratmayan masaj odası, sauna, buhar odası, şok duşları, soyunma kabinleri ile muhteşem bir spa keyfi vaat ediyor .

Denize sıfır konumu ile dikkatleri üzerine çeken projede, 100 metre uzunluğundaki ahşap iskelesi, açık havuzu ve göz alabildiğine uzanan eşsiz kumsalıyla denizin, güneşin, su sporlarının büyük bir keyif içerisinde yaşanacağı bu eşsiz yaşam merkezinde ayrıca çocuk kulübü, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu bulunmakta. 


Tamamı butik konsepte inşa edilen Iasos Becah Club Bodrum Evlerinde dairelerin  büyüklüğü 1+1  72 m2 fakat talebe göre 2+1,3+1 veya dublex daireye çevirilebilmekte. Tüm dairelerin balkonu 11 m2 ve balkonların içinde barbeküleri de bulunmakta. 

Iasos Marina’dan Türkbükü’ne mesafe 8 mil, Güllük mevkiine 4 mildir. Marina’dan yaz-kış diğer koylara geçiş mümkün.


Detaylı bilgi almak için 0 (212) 438 63 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje ile ilgili  www.iasosbeachclub.com  adresinden ön talep başvurusu yapabilirsiniz. 


Telefon: 0212 438 63 80

Web: www.iasosbeachclub.com



projeye sor



Geri Dön