28 / 03 / 2024

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.



Projenin satışa çıkması ile birlikte yoğun taleple karşılaştıklarını ve bu talebin bugüne kadar artarak devam ettiğini belirten Leitert Bay& Co KG CEO’su Matthias Leitert , “Alman inşaat devi olarak Türkiye’de Alman standartlarında, alışılmışın dışında hizmet ve kalite sunuyoruz. Sunduğumuz kalitenin yanı sıra hem yatırımcılara hem de oturumculara rekabetçi fiyatlarımızla ciddi bir kazancın da kapılarını aralıyoruz. Projeye talep de Leitert Bay& Co KG’nin  Alman kalitesine olan güveninin bir sembolünü oluşturuyor.” dedi.


BODRUM MODERN RESIDENCE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!


Türkiye’de de yatırımları bulunan Alman inşaat devi Leitert Bay& Co KG tarafından 5 yıldızlı otel statüsünde gerçek bir rezidans olarak inşa edilen B Modern Residence, 27 bin metrekarelik arsa üzerinde 17 bloktan oluşuyor. 3 katlı olarak tasarlanan blokların toplamında 208 daire yer alıyor. İlk etabının teslimleri sürerken, Eylül ayında inşasına başlanacak 2’nci etapta; bahçe katı 86 metrekare, 1’inci kat 62 metrekare, penthause’a sahip olan en üst kat ise 124 metrekare olan 2+1 daireler 299 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bahçe katı, 1’inci ve 2’nci kat olmak üzere 3 ayrı daire tipi bulunan bu etapta  2’inci katların kendilerine özel geniş penthause​ muhteşem terası  bulunuyor. Bahçe katlarının her  biri  ayrı ayrı havuzlu villa görünümlü olarak dikkat çeken dairelerin oluşturduğu her blokta kendisine özel, rahatlatıcı su sesi olan şelaleli havuzu bulunuyor.


Ultra lüks yaşam, lokasyon ve kazançlı yatırım avantajı

Bodrum Modern projesinin Bodrum’un ilk gerçek rezidans konseptine sahip projesi olduğunun altını çizen Leitert, projenin sunduğu ultra lüks yaşam alanı, merkezi lokasyonu ve kazançlı yatırım avantajıyla yatırımcılara aynı anda birden çok fırsat sunduğunu belirtti.  İlk etabın son kalan daireleri için ciddi bir taleple karşı karşıya kaldıklarını vurgulayan Leitert proje hakkında şu bilgileri paylaştı:


“5 yıldızlı otel statüsünde inşa ettiğimiz projemiz, concept lüks dairelerden oluşuyor.  Projemiz içinde locaların bulunduğu yarı olimpik yüzme havuzu, blok önü kendine özel su sesi olan şelaleli havuz, kendine ait özel iskele ve plajı, business center gibi özellikleriyle Bodrum’un ilk modern rezidans projesi olarak dikkat çekiyor. Sunduğumuz rezidans imkanları ile yatırımcılarımıza ayrıcalıklı bir dünya yaşatırken onlara kazançlı yatırım fırsatını da sunuyoruz.  B Modern'de concierge hizmetleri, shuttle servisi, havaalanında alma SPA, sauna, buhar banyosu, tenis kortları, basketbol sahası, golf alıştırma sahası, çocuk oyun alanları, restoran, cafe, mini market gibi hizmetlerimizle de projemiz rezidans konseptini tamamlıyor. Öte yandan yatırımcılarımıza yönelik Modern VIP Card hizmeti ile Bodrum ve İstanbul içindeki çoğu mekânda yüzde 30'lara varan indirim imkânı da sunarak onlara sunduğumuz ayrıcalıkları pekiştiriyoruz.


Leitert : “Bodrum Modern’in yüzde 80 prim yapmasını bekliyoruz”

Yaz sezonuyla birlikte fiyatların artacağına dikkat çeken Leitert Bay& Co KG CEO’su Matthias Leitert, lansman öncesi ciddi bir fiyat avantajını tüketicilere sunduklarını söyledi.  Leitert “Bodrum Modern projesinde sunduğumuz rekabetçi fiyatlarla hem yatırımcı hem de oturumculara kazançlı bir yatırıma davet ediyoruz. Fiyatlarımız şu anda 1 etapta 2+1 daireler, 300 bin TL seviyesinde.  Proje tamamlanıp yaşam başladığında yüzde 70-80 oranında prim yapmasını bekliyoruz. Ayrıca sunduğumuz hizmetler kapsamında kiralama hizmeti de veriyoruz. ”


Havalimanına 10, sahile 5 dakika  mesafede

Merkezi bir noktada konumlanan B Modern Residence projesi havalimanına 10 dakika, Güvercinlik sahiline 5 dakika, Bodrum merkeze 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.  Güvercinlik’te kendisine özel beach, iskelesi ve güneşlenme alanlarına sahip olan proje, sadece Bodrum Modern sakinlerine kullanma fırsatı sunuyor. Tuzla Koyu manzaralı proje, Türkiye‘nin en büyük golf sahalarından biri olan Vita Golf Park ve Muğla‘nın en büyük AVM'sine yürüyüş mesafesinde inşa ediliyor.



http://www.bodrum-modern.com/


Geri Dön