29 / 03 / 2024

Bodrum Regnum Escana tamamlandı!

Bodrum Regnum Escana tamamlandı!

Regnum'un prestij projesi Bodrum Escana'da konutlar hemen teslim ediliyor



Regnum'un Bodrum Merkez'de hayata geçirdiği Escana projesi, 25 konuttan meydana geliyor. 18 bin 224 metrekare arsa alanı üzerinde 10 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip olan Escana'nın inşaatına Ocak 2009'da başlandı.

Alanları 400 ile 450 metrekare arasında değişen 3 katlı villalardan oluşan Escana evlerinin satışına geçtiğimiz ay başlandı. Konutlar hemen teslim ediliyor. Escana projesindeki villalar Bodrum Kalesi'ne tepeden bakan bir konumda yer alıyor.

Regnum Escana, Bodrum'un kendine özgü mimarisi ile 21. yüzyılın teknolojisini harmanlıyor. Yazlık projede yer alan 25 ev, akıllı bina konsepti ile inşa ediliyor. Uzaktan cep telefonu veya internet aracılığıyla evin ısıtma ve kliması önceden çalıştırılabiliyor, aydınlatma ve televizyon da dahil olmak üzere evdeki bütün elektrikli - elektronik aletler kumanda edilebiliyor.

Regnum Escana konutlarında Bodrum'un klasik mimarisi göz önünde tutuldu. Projede bulunan evler, yaz - kış yaşanacak bir ev gibi inşa ediliyor.

Villaların diğer evlerden görünmeyen özel bahçelerinde, özel havuz, jakuzi, sauna ve fitness alanı bulunacak. Regnum Escana'da yaşayanlar isterlerse alabilecekleri kahya, temizlik, bahçe ve havuz bakımı gibi hizmetlerle de evlerinde lüks otel konforunu yaşayabilecekler. 

www.regnum.com.tr
0 216 522 68 40


Geri Dön