23 / 04 / 2024

Bodrum satılık ev fiyatları 2013!

Bodrum satılık ev fiyatları 2013!

Denizi, kumu ve tertemiz havası ile tatilcilerin göz bebeği olan Bodrum satılık ev fiyatlarını araştırdık. İşte 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla Bodrum satılık ev fiyatları...



Tatilcilerin göz bebeği olan Bodrum'daki satılık ev fiyatlarını araştırdık. Denizi, kumu ve tertemiz havası ile sadece yerli değil yurtdışında da bir çok tatilciyi ağırlayan bölgede birbirinden seçkin villa ve daire projeleri yer alıyor. Sadece yaz ayları değil 4 mevsim yaşama uygun şekilde tasarlanan bu projeler lükste ve konforda kışlık evleri bile zorluyor...Yüzme havuzundan, spor salonuna, güvenliğinden saunasına kadar ihtiyaç duyabileceğiniz tüm imkanları içinde barındıran Bodrum konut projeleri sizlere sadece yaz aylarında değil ömür boyu tatil tadında bir yaşam vaat ediyor. 


Satışlar avro üzerinde yapılıyor

Bodrum'da hayata geçirilen projelerin çoğunluğu müstakil villalardan oluşuyor. Konutların hemen hepsi avro üzerinde satışa sunuluyor. Bodrum satılık ev fiyatları ise 345 bin TL'den başlıyor. İşte tüm detayları ile Bodrum satılık ev fiyatları....


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Amazon Evleri'nde 625 bin TL. Hemen teslim

Önderler İnşaat tarafından inşa edilen Amazon Evleri projesi, Bodrum Konacık'ta yükseliyor. 2+1 ve 3+2 müstakil villalardan oluşan Bodrum Amazon Evleri projesinde villalar 625 ile 650 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 400 bin TL için banka kredisi kullanılıyor kalan tutar ise peşinat olarak nakit ödeniyor. 16 bloktan oluşan Önderler İnşaat Bodrum Amazon Evleri projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen Amazon Evleri anayola 100 metre mesafede konumlanıyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Bodrum Adabükü Villaları'nda denize sıfır villaların metrekaresi 5 bin 500 avro

MM Proje güvencesiyle hayata geçirilen Bodrum Adabükü Villaları denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor. Konut teslimlerinin Haziran 2014'te yapılması planlanan Bodrum Adabükü Villaları projesinde daireler metrekaresi 5 bin 500 avrodan satışa sunuluyor. 26 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje toplam 21 villadan oluşuyor. Büyüklükleri 420 ile 510 metrekare arasında değişen villalar denize sıfır konumda yer alıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Bodrum Adabükü Villaları'nda ayrıca firma bünyesinde de farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise buhar odası,  tenis kortu, fitness salonu, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Bodrum Royal Heights'ta hemen teslim daireler 110 bin avrodan başlıyor

Artev Global güvencesiyle plaja 1 dakika mesafede konumlanan Bodrum Royal Heights projesi toplam 183 konuttan oluşuyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Bodrum Royal Heights'ta 1+1 daireler 110 bin avrodan, 2+1 daireler ise 152 bin avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen  yapıldığı Royal Bodrum'da 72 ay vade ile taksit avantajı sunuluyor. Özel İskele'ye 1 dakika, Milas Bodrum Havaalanı'na 10 dakika, Bodrum, Milas merkeze ve Beçin Kalesi'ne 20 dakika, Dolphin Park'a 8 dakika, Karia Port AVM'ye 5 dakika mesafede yükselen Bodrum Royal Heights projesinde Türk hamamı, açık-kapalı yüzme havuzu, 5 yıldızlı spa, su sporları, waffle point, sauna, cafe-bar, açık ve kapalı ala carte restoran, güzellik merkezi, fitness salonu, aquapark, bilardo salonu, özel iskele plajı, plaj diskotek-night club, özel kameralı güvenlik sistemi, 7/24 temizlik ve güvenlik hizmeti bulunuyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Turgut Reis Aegean Life'ta denize sıfır hemen teslim daireler 300 bin avro

Bodrum'da denize sıfır konumda yer alan Turgut Reis Aegean Life projesi Swissotel ve Çağdaş Holding ortaklığında inşa ediliyor. Otel ve rezidans dairelerden oluşan Bodrum Turgut Reis Aegean Life  projesinde toplam 72 daire yer alıyor. 20 farklı tipte daireden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Bodrum Turgut Reis Aegean Life  projesinde büyüklükleri 84 ile 348 metrekare arasında değişiklik gösteren daireler 300 bin avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Bodrum Turgut Reis Aegean Life  projesinin kendine ait sahil şeridi bulunuyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Acropol Bodrum'da 187 metrekare villa 450 bin avro

Acropol Bodrum, Bodrum Konacık'ta Doktorlar Sitesi'nin hemen üst tarafında konumlanıyor. Acropol İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen proje, 65 dönüm alan üzerinde toplam 65 villadan oluşuyor. Acropol İnşaat Acropol Bodrum projesinde 187 metrekare büyüklüğündeki villalar 450 bin ile 650 bin avro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Alışveriş merkezlerine 5 kilometre, hastanelere ise 3 kilometre uzaklıkta yer alan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Aralık 2014'te teslim edilmesi planan Acropol Bodrum projesinde yüzme havuzu, fitness salonu, tenis kort, kamelyalar, helikopter pisti, basketbol sahası ve restoran bulunuyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Bodrum Bodrum'da hemen teslim 310 bin avro

Bilgili Holding tarafından hayata geçirilen Bodrum Bodrum projesi Yalıkavak Tilkicik Koyu içerisinde yer alıyor. 26 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 80 konut yer alıyor. 2+1 ve 3+1 villaların yanı sıra sınırlı sayıda 2+1 dairenin de yer aldığı Bilgili Bodrum Bodrum Evleri projesinde fiyatlar 310 bin avrodan başlıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Bodrum Bodrum projesinde B tipi villalar 237 metrekare - 266 metrekare, C tipi villalar 237 metrekare - 284 metrekare, D tipi villalar ise 251 metrekare - 287 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Sundance Residence'ta 60 ay vade farksız taksitle 110 bin avro

Bodrum Turgutreist'te inşa edilen Sundance Residence, Bozatlı International güvencesiyle hayata geçiriliyor. Deniz kıyısında 22 bin 568 metrekare alan üzerinde yükselen proje, 9 blokta 175 rezidans daire ve 22 odalı butik bir otelden oluşuyor. 22 farklı tipte daireden oluşan Bodrum Sundance Residences'ta büyüklükleri 68 ile 222 metrekare arasında değişen konutlar 110 bin avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Prode fiyatlar maksimum 475 bin avroya kadar çıkıyor. Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen Sundance Residences projesinde kalan tutar ise 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Denize sıfır konumda bulunan proje, Turgutreis’e 2kilometre,  Bodrum Havaalanı’na ise 55 kilometre mesafede bulunuyor. Al ve Kirala Yatırım Programı kapsamında rezidans sahiplerinin dairelerini kullanmadıkları dönemde Sundance Suites Hotel'e kiralayabildiği projede, bu sistem sayesinde konut sahipleri ekstra kazanç elde ediyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Yaka Taş Evleri'nde 370 bin TL

Modus Yapı Tasarım Uygulama tarafından hayata geçirilen Yaka Taş Evleri projesinde konutlar 370 bin ile 950 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Merkezi konumu, geniş ev ve bahçeleri, ferah yerleşimi, doğa dostu mimarisi ve taşla örülen konforuyla dikkat çeken projede, konutların büyüklüğü 83 ile 182 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Bodrum Yaka Taş Evleri, merkezi konumu sayesinde, Bodrum merkezine, Acıbadem Hastanesi, TED Koleji, Midtown AVM, büyük marketler, Yarımada’nın en güzel mavi bayraklı plajları ve Yalıkavak Pazarı’na 3 ile 12 kilometre mesafede bulunuyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Bodrum Solemar Adabükü'nde metrekaresi 1600 avro

Bodrum Solemar Adabükü projesi Seba İnşaat ve Hedef İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 134 konuttan oluşan Bodrum Solemar Adabükü projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Bodrum Solemar Adabükü projesinde konutlar metrekaresi bin 600 ile 2 bin 400 avro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Mayıs 2014'te teslim edilmesi planlanan Bodrum Solemar Adabükü projesinde, havuz, mini market, hobi odaları, siteye ait özel iskele, kafetarya, bar ve deniz kenarı bar yer alıyor. Projede ayrıca havaalanı ve belirli noktalara servis hizmeti de veriliyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Citron Evleri'nde hemen teslim 3+1 daire 345 bin TL

Citron Evleri, 5 bin 20 metrekare alan üzerinde toplam 20 konuttan oluşuyor. Önderler İnşaat güvencesiyle hayata geçirelen Bodrum Citron Evleri'nde 103 metrekare 3+1 daireler bulunuyor. Konutların 345 bin TL'den satışa sunulduğu projede teslimler hemen yapılıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Bodrum Citron Evleri projesi denize 400 metre mesafede konumlanıyor. Bodrum Ortakent'te yükselen projede, güneşlenme terası, bahçe ve peyzaj düzenlemeleri, yüzme havuzu ve otopark bulunuyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Dmy Bodrum Evleri'nde 85 bin avro. Hemen teslim

Dmy Bodrum Evleri projesi, DMY Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Bodrum Adabükü'nde yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 85 bin avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunuldğu projede toplam bin 700 daire yer alıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Dmy Bodrum Evleri projesinde göl ve orman manzaralı konutlar eşyalı olarak teslim ediliyor. Bodrum Havalimanı'na 10, Bodrum merkeze ise 20 dakika mesafede konumlanan Bodrum Dmy Evleri 'nde çocuk oyun parkı, teleferik, Türk hamamı, güzellik merkezi, 37 adet açık 4 adet kapalı havuz, plaj restoranı, süpermarket alışveriş alanları, 4 adet fitness salonu,  restoran ve 24 saat güvenlik bulunuyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Azure Villaları'nda 8 ay vade farksız taksitle 354 bin TL

Bodrum Gündoğan'ın Kızılburun mevkiinde hayata geçirilen Azure Villaları, 3 farklı tipte villadan oluşuyor. 24 adet A tpi tripleks müstakil villa, 22 adet B tipi ikiz dubleks daire, 11 adet B tipi flat ve 3 adet C tipi lüks villalardan oluşan projede fiyatlar 354 bin TL'den başlıyor 875 bin TL'ye kadar yükseliyor. Pazarlama ve Satış faaliyetlerinin Estateinwest tarafından yürütüldüğü Bodrum Azure Villaları projesinde yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise 3 yıla kadar vadelendiriliyor. Ya da 8 ay vade farksız taksit yapılıyor. Azure Villaları Bodrum projesi Milas-Bodrum Havaalanı'na 55 kilometre, Gündoğan merkeze ise 5 dakika mesafede konumlanıyor. 18 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje 38 bloktan toplam 60 üniteden oluşuyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Horizon Point'te 530 bin avro

Point İnşaat tarafından hayata geçirilen Horizon Point projesi 4 bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 13 villadan oluşuyor. Dubleks, villa ve flat konut seçeneklerinden oluşan projede deniz, marina ve kale manzaralı konutlar 530 bin avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Bodrun Horizon Point projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Akıllı ev sistemi ile donatılan projede havuz, buhar odaları, özel duş odaları, masaj odası ve sauna yer alıyor. 


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Bodrum Turquoise Resort'ta 95 bin avroya 2+1. Teslimler hemen yapılıyor

Artev Global tarafından inşa edilen Bodrum Turquoise Resort projesi toplam 564 konuttan oluşuyor. Plaja 3 dakika mesafede konumlanan projede konut teslimleri hemen yapılıyor. Bodrum Turquoise Resort projesinde 2+1 daireler 95 bin avradan satışa sunuluyor. 454 daire ve 110 villadan oluşan projede 72 ay vade ile taksit avantajı sunuluyor. Özel İskele Plajı'na 3 dakika, Karia Port AVM'ye 5 dakika, Dolphin Park'a 8 dakika, 18 delikli golf sahasına 5 dakika, Milas Bodrum Havalimanı'na 10 dakika,  Beçin Kalesi'ne 20 dakika, Bodrum merkeze 20 dakika, Milas merkeze 20 dakika, Uyku Vadisi'ne 40 dakika uzaklıkta konumlanan Bodrum Turquoise Resort'ta çocuk oyuncak parkı, tenis kortu, ortak yüzme havuzları, güzellik merkezi, kapalı yüzme havuzu, cafe-bar, fitness salonu, Türk hamamı, masaj ve dinlenme odaları, aquapark, sauna, 7/24 temizlik ve güvenlik, açık ve kapalı ala carte restoran ve özel kameralı güvenlik sistemi  bulunuyor.


Bodrum satılık ev fiyatları 2013!


Bay Peninsula Evleri'nde yüzde 100 konut kredisi ile 300 bin avro

Günyap İnşaat güvencesiyle denize sıfır konumda hayata geçirilen Bay Peninsula Evleri projesinde 52 daire ve 17 villa yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1daire seçeneklerinden oluşan Bodrum Bay Peninsula Evleri projesinde normal dairelerde fiyatlar 300 avrodan, villalarda ise 600 bin avrodan başlıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Bay Peninsula Evleri Bodrum projesinde yüzde 100 banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise yarı olimpik yüzme havuzu, özel sahil, basketbol sahası ve restoranlar yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com





Geri Dön