23 / 04 / 2024

Bodrum, Side, Fethiye'de markalı konut projeleri!

Bodrum, Side, Fethiye'de markalı konut projeleri!

Bodrum, Side, Fethiye'de markalı konut piyasası Turkuaz Koy Evleri, Azura Park, Artemisia Evleri, Çağdaş Torba Evleri ve BodrumBodrum projeleriyle şenlendi



TURKUAZ KOY EVLERİ

Bodrum'dan vazgeçemeyenler için Turkuaz Koy Evleri'ndeki her bir dairenin karşı sahilleri görüyor olması özel bir açı yaratıyor. Mimaride geleneksel Bodrum mimarisine sadık kalınarak doğal taş, kubbe ve geniş teraslar tercih edilmesi ise bir başka özellik. Tüm ankastre ürünlerin standart olarak sunulduğu projede 12 ay boyunca kesintisiz peyzaj bakımı ve bahçıvanlık hizmetleri verilmesi bir başka çekici özellik.

Projede çift katlı konutlarda, alanları 119 ile 238 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve dubleks seçenekleri sunuluyor. Sosyal tesislerinde iki açık, bir kapak yüzme havuzu, özel çocuk havuzu, fitness center, sauna ve cafe-barın yer aldığı proje Yalıkavak merkeze 6, Bodrum merkeze 16 ve havaalanına 60 kilometre mesafede yer alıyor. Bu arada Turkuaz Koy Evleri'nde fiyatlar, 20 aya kadar 0 faizli vade seçeneğiyle sunuluyor.

AZURAPARK

Cebeci İnşaatın yaptığı Alanya'daki Azura Park'ın inşaatına bu yıl ocak ayında başlandı. Temmuz 2013'te teslim edilecek proje, 1+1, 2+1,3+1 ve penthouse tiplerinden oluşan 607 daireye sahip. Alanı 26 bin metrekare olan projede fiyatlar 148 bin 200 liradan başlıyor. Alanya'da sezonda çok fazla yere ihtiyaç olduğundan, daireler günlüğü en az 50 euro'dan haftalık ya da aylık olarak kiraya verilebiliyor. Projede belirlenen ödeme planına göre yüzde 25 peşinat ödedikten 1 yıl sonra yüzde 10.2 yıl soma yüzde 15 ödeme yapılıyor. Geri kalan yüzde 50'lik kısım için Denizbank'tan 180 aya kadar kredi kullanılabiliyor. Azura Park kompleksi içinde, su kaydıraklarının bulunduğu Aqua Park, olimpik açık yüzme havuzu, kapak ve ısıtmak yüzme havuzlan ve çocuk havuzlan yer alıyor.

ARTEMISIA EVLERİ

Bodrum'da yapılan Artemisia Evleri'nin en çarpıcı özelliklerinden biri, çevredeki çam ağaçlarının hiçbirine zarar vermemek için evlerin konumlarının, ağaçlara göre planlanmış olması. Bulunduğu konum ve bitki örtüsüyle adeta bir dağ evi ferahlığı yaşatan projede fiyatlar 230 bin ile 325 bin lira arasında değişiyor. Pazarlama ve satış sonrası Hizmetlerinin Estateinwest tarafından sunulduğu, tamamı bitmiş 30 daireden oluşan Artemisia Evleri'nde satılan dairelerin ev sahipleri dairelerine yerleşti. Genelde yılın 12 ayı Bodrum'da yaşayan ailelerin tercih ettiği gibi yaz tatilini doğayla iç içe ferah bir ortamda geçirmek isteyenler de Artemisia Evleri'ni tercih ediyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1, şömineli, iki banyolu, geniş teraslı olarak tasarlandı.

ÇAĞDAŞ TORBA EVLERİ

Denize sıfır 13 bin metrekarelik bir arazide inşa edilen projenin kendine ait bir iskelesi olması en önemli özelliklerinden birisi. Çağdaş Torba Evleri, üç ayrı tipte 19 villadan oluşuyor, villaların her biri 250 ile 260 metrekare arasında bir salon ve üç yatak odası olarak tasarlanmış. Projede, isteyenlerin her odaya ayrı bir telefon hattı ve ayrı bir klima yerleştirmesi mümkün. Mutfak ve banyo dolapları, ankastre ürünler, armatür gibi ürünlerde seçici bir tavrın egemen olduğu projede iki büyük yüzme havuzu bulunuyor...
Çağdaş Torba Evleri, Bodrum şehir merkezine 6, havaalanına 25 kilometre mesafede.

BODRUMBODRUM

Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski başkanlarından Serdar Bilgili'nin sahibi olduğu Bilgili Holding'in Yalıkavak'taki yatırımı BodrumBodrum, son derece özel bir proje. Örnek villaların hazırlandığı BodrumBodrum'da villalar belirli özelliklerle donatılmış durumda. Mesela, 237 ile 266 metrakere arasında B tipi 16 adet dubleks villa ve kendilerine özel serinleme havuzuna sahip. Boyutları 237 metrekare ile 284 metrekare arasında farklılık gösteren C tipi evler 40 adet villadan oluşuyor. Koyun tüm manzarasına hakim D tipi evler ise 251 metrekare ile 287 metrekare arasında alternatifler sunuyor. 152 metrekarelik 12 adet E tipi teraslı dairelerde çatı terasının yanı sıra, iki odalı daire seçeneği sunuluyor. Bu arada B, C ve D tiplerinde bahçe, teras, balkon, veranda ve özel havuzların standart olduğunu belirtmek gerekiyor. 12 ay boyunca kullanım için hazırlanmış evlerde 24 saat teknik servis, housekeeping ve catering servisi ise projeyi daha da özel kılan unsurlar arasında.
Milliyet


Geri Dön