05 / 05 / 2024

Bodrum Taşçıoğlu Evleri'nde 250 bin TL'ye!

Bodrum Taşçıoğlu Evleri'nde 250 bin TL'ye!

Bodrum Taşçıoğlu Evleri'nde alanları 83 metrekare olan 2+1 konutlar 250 bin TL'den başlayarak 285 bin TL'ye kadar yükselen  fiyatlarla satışa sunuluyor...



Taşçıoğlu Evleri, Bodrum Turgutreis'te Taşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

1179 metrekare arazi üzerinde 2’şer katlı 4 bloktan meydana gelen Taşçıoğlu Evleri'nde, her blok 300 metrekare arsa üzerine yapıldı. Projede her blok 2 şer daireden oluşuyor.

Taşçıoğlu Evleri'nde konutların tümü brüt 96, net 83 metrekare 2+1 tipinde. İnşaat ruhsatı, temel üstü ruhsatları alınan konutların, kat ittifakları kurulmuş.

Fiyatların 250 bin TL ila 285 bin TL arasında değiştiği projede konutların denize uzaklığı 500 metre. Serpil Ulusan'ın mimarlığını yaptığı Taşçıoğlu Evleri'nin inşaatı 2009'da başladı ve 2010'da tamamlandı.

Taşçıoğlu Evleri'nin sitesinde şu bilgilere yer verildi;

Kuruluşu 1960 olan Taşçıoğlu inşaat, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Taşçıoğlu inşaat, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler sunar.

Taşçıoğlu inşaat, birinci sınıf ekipman ve materyal kullanımı yanında yetenekli insan kaynakları, uluslararası kalite yönetimi, yenilenen plan ve programlama metodları ile deneyimli ve dinamik yönetim anlayışı temel alınarak başarılarını arttırarak devam etmektedir.

Taşçıoğlu inşaat, yüksek kaliteli servisleri ve taahhüt edilen zamanda teslim edilen anahtar teslim projeleri sunmaktadır. Taşçıoğlu inşaat, yurt çapındaki özgün yeri ile müşterilerine istikrarlı ve etkin bir uluslararası firmanın desteğini ve güvenini sunar.

Taşçıoğlu inşaat, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli tecrübesiyle, yurt içi ve dısındaki operasyonlarda rekabete açık bir yapıya sahiptir. Yurt çapında referansları arasında büyük şirketlerin olması şirketin genişleyen vizyonu çerçevesinde, müşterlerine güven ve cesaret vermektedir. Zaman planlaması konusunda şirket, iyi bir itibara sahiptir ve kendi sektöründe en iyiler arasındadır.

www.tasciogluinsaat.com

0532 232 01 64


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön