24 / 04 / 2024

Bodrum Turkuaz Koy Evleri'nde 480 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Bodrum Turkuaz Koy Evleri'nde 480 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Yalıkavak'taki Profilo Turkuaz Koy Evleri, Profilo güvencesiyle inşa ediliyor. Profilo Turkuaz Koy Evleri'nde, geleneksel Bodrum mimarisine sadık kalınarak doğal taşlar kullanılırken, kubbe ve geniş teraslara da yer veriliyor



Projedeki her daire karşı sam leri görüyor. Çift katlı konutlarda, atanları 119-238 metrekare arasında değişen 2+1,3+1 ve dubleks seçenekleri sunuluyor. Konut fiyatlarının 190 bin-480 bin avro {438 bin-1 milyon 108 bin TL aralığında değiştiği projede, ödemelerde 60 aya kadar 0 faizli vadeler ve kişiye özel şekillendirilen ödeme kolaylıkları sunuluyor. Turkuaz Koy Evleri'nin inşaatı tamamlanmış durumunda, iskânı alınmış ve kat mülkiyeti tapuları hazır.

Tim ankastre ürünlerin standart olarak sunulduğu Turkuaz Evleri'nde 12 ay boyunca zaj bakımı ve bahçıvanlık hizmetleri verilirken, projede ayrıca 24 saat güvenlik mevcut. Turkuaz Koy Evleri'nde 4 bin metrekarelik alana kurulan sosyal tesis içinde 2 adet açık ve 1 adet kapalı yüzme havuzu, özel çocuk havuzu, fitness center, sauna ve cafe-bar yer alıyor. Özel tenis kortlarının âa bulunduğu Turkuaz Koy Evleri'nde özel bir iskele ve Beach Club bulunurken, özel servis araçlarıyla Beach Ciub'a, Yalıkavak merkeze ve Yalıkavak Port Bodrum Marina'ya da ulaşılabiliyor. Profilo Turkuaz Koy Evleri Yalıkavak Merkez'e 6 kilometre, Bodrum Merkez'e 16 kilometre ve havaalanına 60 kilometre mesafede.

Hürriyet Emlak

0252 385 57 63
www.turkuazkoyevleri.com


Geri Dön