29 / 03 / 2024

Bodrum'da inşaat faaliyetleri durduruldu!

Bodrum'da inşaat faaliyetleri durduruldu!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Tüm beldelerdeki imar planlarımızı toplayıp, mevzuata uygun olarak alınmış ve devam eden inşaatlar hariç, tüm faaliyetleri geçici bir süre durdurduk" dedi...




Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Tüm beldelerdeki imar planlarımızı toplayıp, mevzuata uygun olarak alınmış ve devam eden inşaatlar hariç, tüm faaliyetleri geçici bir süre durdurduk" dedi.


Kocadon, Bodrum Belediyesinde düzenlediği basın toplantısında, imar çalışmalarına öncelikli olarak başladıklarını belirterek, "Bodrum Belediyesi olarak artık bulanık suda balık avlama gibi bir niyetimiz yok. Onun için bu suların durulması lazım. Bu nedenle tüm beldelerdeki imar planlarımızı toplayıp, mevzuata uygun olarak alınmış ve devam eden inşaatlar hariç, tüm faaliyetleri geçici bir süre durdurduk" diye konuştu.


İmar planlarının entegrasyonunu sağlamak amacıyla böyle bir uygulamaya gidildiğini ifade eden Kocadon, bu durdurmanın süresinin net olarak belirlenmediğini kaydetti.


Kocadon, "Bu süreye Bodrum Belediyesi olarak ihtiyacımız var. Halkımızın da Bodrum'u çocuklarına iyi bir şekilde emanet edebilmesi için bu sürenin zorunlu olduğunu düşündük" diye konuştu. 


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, geçiş sürecinin inşaat yasağının biteceği tarihe kadar devam edebileceğini sözlerine ekledi.



AA


Geri Dön