19 / 04 / 2024

Bodrum’da Kentkart uygulaması başladı!

Bodrum’da Kentkart uygulaması başladı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, uygulamasına başlanan Kentkart'ın tanıtımını yaptı. Tanıtıma Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ve Kentkart Genel Müdürü Ercan Ünal katıldı...




Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, uygulamasına başlanan Kentkart'ın tanıtımını yaptı. Tanıtıma Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Kentkart Genel Müdürü Ercan Ünal, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, SS 136 No'lu Motorlu Taşımacılar Kooperatifi Başkanı Arif Karaman ve CHP belediye meclis üye adayları katıldı.


Tanıtımda “1” seri numaralı Kentkart, Başkan Kocadon’a hediye edildi. Kocadon, kartın arkasındaki yazının çok önemli olduğunu belirterek, “Çağdaş kente, çağdaş kart. İşte olay bu. Medeniyetin güzelliklerinden biri de bu karttır.” dedi. Kentkart uygulamasının, büyük projelerinden sadece bir tanesi olduğunu ifade ettiği açıklamasında, başlangıcının da şehiriçi minibüslerinde yapılacağını belirten Kocadon, “Bütün yarımadaya da dalga dalga yayılacak bu. Özellikle şehiriçi minibüsçü arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum. Bu konuda özveriyle çalıştılar, bugüne kadar hiç yılmadılar. Sonunda biraz biz de yardımcı olduk ama ben ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Süre sınırı olmasına rağmen en hızlı şekilde dolaşım sağlayan, şehiriçi minibüslerimizdir. Kentkart’ta biraz geç kalma nedenimize gelince, minibüsler yenilenince biraz erteledik ama bugün bakın gerçekten Bodrum’a yakışır, çağdaş kentimize yakışır şekilde oldu. Artık bundan sonra öğrenci rahat edecek, veli rahat edecek, gazimiz rahat edecek. Arkadaşlar bu kart, herkese gerekli kolaylığı sağlayacak. Bu kart sayesinde artık hiç kimse şoför esnafımızla, halkla karşı karşıya gelmeyecek. Şoför esnafımıza ve Bodrum’a hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.



Yarımada


Geri Dön