24 / 04 / 2024

Bodrum'da kiralık evler son zamanlarda talep görüyor!

 Bodrum'da kiralık evler son zamanlarda talep görüyor!

Türkiye’de 4 milyonun üzerinde ikincil evi önce turizme ardından ekonomiye kazandırmayı hedefleyen www.hemenkiralik.com, ev konforunda uygun fiyatlı konaklama ile yeni nesil seyahati başlatırken ev sahiplerine de yeni bir gelir kaynağı yaratıyor




İstanbul’un en sevdiğiniz noktasında, Bodrum’da aileniz için deniz kıyısında bir villada, Ankara’da toplantı için gideceğiniz binanın hemen karşı sokağında, doğum günü partiniz için boğaz manzaralı bir çatı katında, Uludağ yolunda, Paris veya Londra’da… Hemenkiralik.com ile günlük olarak kiralanan ve sizin için otele dönüşen evler hayalinizin ötesindeki tatili, kolay, konforlu ve uygun fiyatlar ile sunuyor.


Tıpkı bir otel mantığıyla işleyen hemenkiralik.com’a girip, yalıdan köşke, apartman dairesinden rezidansa istediğiniz konut tipinde aramanızı yapabiliyorsunuz. Dilerseniz deniz manzarası hatta hayvan besleyenler için uygun evleri bile filitreleyebildiğiniz hemenkiralık.com’da her ev için fotoğraf albümleri, ev sahibi ve daha önceki kiracıların yorumları bulunuyor. Ev sahibi ile de iletişime geçebildiğiniz hemenkiralık.com’da kişi sayısı farketmeksizin günlüğü 50 TL’lerden başlayan fiyatlarla şehrin en güzel yerinde ful eşyalı ev kiralamak mümkün. Seçtiğiniz evi rezerve etmek için kişisel bilgilerinizin yer aldığı kısa bir form doldurmanın yeterli olduğu sitede ödeme, ev sahibin rezervasyon onayı sonrasında kredi kartı ile %100 güvenli bir alt yapı üzerinden gerçekleştiriliyor. Eve giriş öncesi bir sebepten evi beğenmememiz durumunda yeni alternatiflerin anında sunulduğu sitede, dilerseniz para iadesi de almanız mümkün. Boş duran evlerini değerlendirerek yeni bir kazanç elde etmek isteyen ev sahipleri ise hiçbir ücret ödemeden hemenkiralık.com’a ilan verebiliyorlar.


Konu ile ilgili olarak www.hemenkiralik.com kurucusu Remi Onur “Türk turizmi her geçen yıl daha da büyüyor. Bu büyümenin ivmesini arttırmak için gelen talebe cevap vermek çok önemli. Bunun için de ek yatak kapasitesi yaratılması gerekiyor. “HemenKiralık” olarak ülkemizde bulunan 4 milyonun üzerindeki ikincil evi turizme kazandırıp yatak kapasitesini uygun fiyatlarla arttırmayı ve seyahati kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Şu anda sitemizde Türkiye’de 45 şehir, yurtdışında ise 42 ülkede 208 şehirden ilan bulunuyor.  Hemenkiralik.com platformu sayesinde Türkiye’de her geçen gün artan ve yılda 30 milyona ulaşan yerli turiste uygun fiyatlı konaklama fırsatı sunarken, yabancı turistlerin artan taleplerine ek yatak kapasitesi ile karşılık vererek turizm gelirini büyütmeyi hedefliyoruz.” dedi. 



Geri Dön