27 / 04 / 2024

Bodrum'da villalar soyuluyor!

 Bodrum'da villalar soyuluyor!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'in Bodrum'daki evine hırsız girdi. Şen'in 5 bin dolara yakın parasıyla 100. yıl için özel yapılan Fenerbahçe sati çalındı






Bodrum Yalıkavak'ta son 3 günde yaklaşık 30 villa soyulurken evi soyulanlar arasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen'de yer alıyor. Şen'in parası, ziynet eşyası ve özel yapım Fenerbahçe saatini çalan hırsızlar Turistik Yalıkavak beldesinde şoke etmeye devam ediyor.


Aralarında yabancıların da yer aldığı pek çok ünlünün villasının bulunduğu beldede bazı villa sahipleri kapı ve pencerelerinin kırıldığını anlayınca jandarmaya başvurdu. Yapılan araştırmada, hırsızların son 3 günde yaklaşık 30 villayı soyduğu belirlendi. Hırsızların kurbanlarından Ali Şen'in evinden, içinde 5 bin dolara yakın para ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayla Fenerbahçe'nin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle özel olarak 100 adet üretilen, safir kristal ve 18 karat altından yapılmış kol saatinin çalındığı belirtildi. Paradan çok manevi değeri olan saatine kavuşmak istediğini söyleyen Şen, "Benim için manevi değeri her şeyin üzerinde olan saatimi bilen gören herkesten rica ediyorum, bana getirsin. 12 bin Euro verdiğim bu saati getireni ödüllendiririm" dedi. 


Jandarma ekipleri, çok iyi korunmalarına rağmen soyulan villaların kameralarını incelemeye aldı. İddiaya göre villalardaki kameralardan birinde 3 hırsız ellerinde kesici aletlerle görüntülendi. Bodrum İlçe Jandarma ekipleri villalarda parmak izi ve delil incelemesi yaptı. Çevre sakinleri, bu kişilerin Bodrum'a özel olarak hırsızlık için gelmiş olabileceğini öne sürerken, güvenlik güçleri hırsızlığın 'organize' olduğunun görüldüğünü belirtti. Hırsızların 8 ayrı araçla gelen 30 kişilik bir çete olduğu ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi. 


Kızıl: Elektronik eşya almışlar


Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, evde özel eşyalarının olmadığını belirterek şu açıklamayı yaptı: "Çocukların bilgisayarları, televizyon gibi elektronik eşyalar alınmış. Zaten mücevher ya da altın evde yoktu. Hırsızlık olayı kötü bir şey ama her şey yokluktan ve cehaletten geliyor. Hırsızlar da böylelikle zekatını alıyorlar. Biz yeterince verememişiz demek ki. Onlar da gelip iki katını alıyorlar. Biz Ali Şen'e komşuyuz ama onların evinden ne alındığını bilmiyorum." 


Kuveyt Emiri'nin oğlu da kurban 


Hırsızlık çetesinin kurbanları arasında Ali Şen'in dışında, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, DEPA Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir, Kuveyt Emiri El Sabah'ın oğlu Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah gibi ünlülerin de bulunduğu öğrenildi. Bu villalardan da para kasaları, mücevherler, dövizler, beyaz eşyalar ve bilgisayarların çalındığı kaydedildi. 


Sabah



Geri Dön