24 / 04 / 2024

Bof Plus Ümraniye Tantavi'de yeni konut projesine hazırlanıyor!

Bof Plus Ümraniye Tantavi'de yeni konut projesine hazırlanıyor!

Firma: Bof Design

Proje: Bof Plus Ümraniye Tantavi

Nisan 2015 yılında tamamlanması planlanan Bof Plus Ümraniye Tantavi projesinde yalnızca 3+1 daire tipleri tasarlandı...




BOF Design tarafından hayata geçirilen Bof Plus Ümraniye Tantavi'de hayata geçiriliyor. Bof Plus Ümraniye projesi Tantavi'de yer alan Bereket Sitesi'nin yıkılarak, yerine inşa edilecek. 3 blok halinde yükselecek olan Bof Plus Ümraniye projesi 196 adet konuttan meydana gelecek.


20 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  Bof Plus Ümraniye Tantavi  projesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Ticari ünitelerin de yer alacağı Bof Plus Ümraniye Tantavi projesinde 3+1 daireler ve dubleksler bulunuyor.


Yüzde 1 KDV oranının geçerli olduğu Bof Plus Ümraniye Tantavi'de fiyatlar teslim tarihi Nisan 2015 yılı olarak belirlendi.


Bof Plus Ümraniye ödeme planı ; İster 24 ay vade ile yüzde 15 ve yüzde 30 peşinat geri kalanı 24 ay vade farksız ve esnek ödeme seçeneği ister belirlenen bankalardan konut finansman kredisi yüzde 50 kredilendirme yapılabiliyor.


Tamamlandığında tahmini satışı 700 bin TL olacak olan Bof Plus Ümraniye Tantavi projesinde tahmini kira getirisi 1.500 TL olarak öngörülüyor.


Bof Plus Ümraniye Tantavi projesi içerisinde her daire için 2 araçlık otopark, fitness salonu, spor salonu, güvenlik, kamelyalar, bahçe oturma alanları, kamera sistemleri, mini basket sahası, mini futbol sahası, toplantı odaları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Tavukçuyolu Cad.Hünkar Sok.No:3 Y.Dudullu-ÜMRANİYE

Tlf      : 0216 466 22 27 (PBX)

Fax    : 0216 420 19 41

Web   : www.bof.com.tr , www.boftasarim.com

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön