26 / 04 / 2024

Boğaziçi Yönetim 4. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvası başlıyor!

Boğaziçi Yönetim 4. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvası başlıyor!

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen site yönetimleri ve site sakinlerinden oluşan takımların buluştuğu Site Yönetimleri Futbol Turnuvası 5 Nisan Cumartesi günü saat 10 da oynanacak açılış maçı ile başlıyor.



Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen site yönetimleri ve site sakinlerinden oluşan takımların buluştuğu Site Yönetimleri Futbol Turnuvası 5 Nisan Cumartesi günü saat 10 da oynanacak açılış maçı ile başlıyor


2014 yılının komşuluk yılı ilan edilmesi ile futbolun birleştirici gücünden faydalanarak komşular ve yönetim personelleri birlikte oynamanın keyfini çıkaracak.Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksinde gerçekleşecek turnuvada her site kendi takımı ile katılacak.

 Toplamda 32 takım 8 grupta birileri ile karşılaşmaları ve her grubun birinci ve ikinci takımlarının bir üst tura çıkmasının ardından çeyrek final maçları oynanacak. Çeyrek final maçından sonra ise yarıfinal ve finali maçı ile Site Yönetimleri Futbol Turnuvası 10 Mayıs Cumartesi Günü Kapanış Programında Finale kalan sitelerin karşılaşması ve kupa sahibi takıma madalyalarının ve ödüllerinin verilmesi ile son bulucak.


 


Geri Dön