29 / 03 / 2024

Boğaziçili öğrenciler kentsel dönüşüm araştırmaları için Esenyurt'u seçti!

Boğaziçili öğrenciler kentsel dönüşüm araştırmaları için Esenyurt'u seçti!

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, kentsel dönüşüm konulu araştırmaları için Esenyurt’u seçti. Öğrenciler, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Av. Emin Batmazoğlu’ndan ilçede yapımı devam eden kentsel dönüşüm hakkında bilgi aldı...



Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, kentsel dönüşüm konulu araştırmaları için Esenyurt’u seçti. Öğrenciler, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Av. Emin Batmazoğlu’ndan ilçede yapımı devam eden işyeri, kültürel ve sosyal donatı alanları hakkında bilgi aldı.


Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Av. Emin Batmazoğlu’nu makamında ziyaret etti. Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) Başkanı Baran Gülen ve Kubilay Öğen ilçede yapımı devam eden konut, işyeri, kültürel ve sosyal donatı alanları ile Esenyurt ‘ta kentsel dönüşüm hakkında Av. Emin Batmazoğlu’ndan bilgi aldı. Baran Gülen ve Kubilay Öğen, ilçenin adını taşıyan İstanbul Esenyurt Üniversitesi hakkında Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu ile sohbet ederek üniversitenin gelişimine yönelik görüşlerini belirtti. BÜYAP başkanları Esenyurt’taki kentsel dönüşüm hakkında edindikleri bilginin, eğitimlerinde kendilerine ve arkadaşlarına yararlı olacağını dile getirdi.

Av. Emin Batmazoğlu, öğrencilerin böyle bir araştırma yapmalarından dolayı Esenyurt’u seçtikleri için mutlu olduğunu dile getirerek, “Esenyurt gerek altyapısıyla gerek sosyal ve kültürel faaliyetlerle ve gerekse de kentsel dönüşümüyle Türkiye’nin en gözde ilçelerindendir. Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü’nün araştırma yapmak amaçlı olarak Esenyurt’u seçmesinin en büyük nedeni, ilçemizin kentsel dönüşümünün yüzde 70’lerin üzerinde olmasıdır” dedi.


Haber Manşet 


Geri Dön