25 / 04 / 2024

Boliva Bornova'da daireler dayalı döşeli teslim edilecek!

Boliva Bornova'da daireler dayalı döşeli teslim edilecek!

Musa Çiçek inşaat ortaklığıyla Bornova'da hayata geçirilen Boliva Bornova projesi, tamamen dayalı döşeli "rezidans" konsepti ile İzmir'de bir ilki gerçekleştiriyor. Proje, Evka-3 metro istasyonun hemen yanında yükseliyor...



Musa Çiçek inşaat ortaklığıyla Bornova'da hayata geçirilen Boliva Bornova projesi, tamamen dayalı döşeli "rezidans" konsepti ile İzmir'de bir ilki gerçekleştiriyor zmir'in Bornova ilçesinde, Evka-3 metro istasyonun hemen yanında Eruz Yapı ile Musa Çiçek İnşaat ortaklığıyla yükselen Boliva Bornova projesi müşterilerine kent merkezinin tüm imkanlarını sağlarken, bünyesindeki sosyal donatı alanlarıyla da farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Zemin katta yer alan mağazalar, 1. katta bulunan kafeteryalarıyla 24 saat yaşayan bir atmosfere sahip olan Boliva Bornova, 64 metrekare 1 +1 ve 94 metrekare 2+l imkanlarıyla İstanbul'daki projelerin en büyük rakibi konumunda bulunuyor. 


MART SONU BİTECEK 

2015 yılının Mart ayında bitirilmesi planlanan Boliva Bornova'nın en büyük özelliğinin 'Valizinle gel' tabirinin üzerine kurulması olduğunu belirten Eruz Yapı'nm Koordinatörü Mimar Eyüp Mansur Önem, "Boliva tamamen dayalı döşeli bir proje. Rezidans işletme de diyebiliriz. 

Boliva'nm sahipleri de rezidans işletmenin sahibi gibi çalışıyor. İzmir'de bir ilk. İstanbul'da bu tarz projeler var ama Boliva temasıyla  İzmir  adına İstanbul'a rakip bir proje. 


Amacımız İstanbul projelerinin üzerine çıkmaktı. Boliva Bornova, kurumsal firmalara, fabrikalara, büyük yapılara, üniversitedeki beyaz yakalı diye tabir ettiğimiz kesime uzun süreli kiralanabilir, otel hizmeti veren bir proje" şeklinde konuştu. 


Projenin Manisa Organize Sanayi ile Ege Üniversitesi kavşağında kalmasının çok önemli olduğunu ifade eden Önem, "Birçok firma, bir otelle anlaşmak yerine Boliva'da bir katı ya da daireleri kiralayıp müşterilerini, misafirlerini ağırlayacak şekilde kullanıyor" dedi. 


DEVAMI GELECEK 

Önem, şöyle devam etti: "Boliva Bornova metro ve otobüs terminaline çok yakın. Nezih bir yaşam ortamına sahip, oksijeni bol. Bornova'nın hem içindeyiz hem de değiliz. En güzel nokta budur. Projede AVM mantığı da yer alıyor. İnsanların eşiyle dostuyla sohbet edebileceği, nefes alabileceği bir ortam yaratmak istiyoruz. 


Ege Üniversitesi ile Evka-3 metro istasyonu arasında bir sevgi yolu, yaşam alanı yapacağız. Geçtiğimiz Nisan ayında başlayan bu projeyi Mart sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. İnsanların sadece akşam eve gittiğinde dinleneceği bir mekan değil, gerektiğinde otel konforu sunan bir proje. İnsanlar otelde yemek pişiremez ama Boliva'da çatalından bıçağına, havlusundan bornozuna kadar her şey bulunuyor. Bu da Boliva'yı öne çıkartıyor. Otel konforunu evinizde hissettirmesi büyük bir artı. Kullanıcısına ve yatırımcısına kazandıran bir proje ortaya çıktı. Tercih edilmesinin sebebi de bu. Bu tarz projelerin devamı gelecek." 


Habertürk Egeli eki


Geri Dön