25 / 04 / 2024

Bolu Belediyesi otobüs terminalini kiraya veriyor!

Bolu Belediyesi otobüs terminalini kiraya veriyor!

Bolu Belediyesi Bolu Merkez´de bulunan otobüs terminalini 15 yıl süreyle kiraya verecek



Bolu Belediyesi Bolu Merkez´de, Kılıçarslan Mahallesi´nde bulunan şehirlerarası ve ilçeler otobüs terminalini, otopark ve eklerinin temizlik, güvenlik, peyzaj, ısınma-soğutma, bakım-onarım ile her türlü idari- teknik işin yapılması şartıyla 15 yıl süre ile kiraya verecek.

İhale 20 Temmuz 2010 saat 14.00´da kapalı teklif usulü ile Bolu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu´nda yapılacak.

Taşınmaz için belirtilen tahmini bedel 4 milyon 500 bin TL olup aylık kira bedeli KDV hariç 15 bin TL. Geçici teminat bedeli ise 216 bin TL.

Adres: Bolu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

---

BOLU´DA ŞEHİRLERARASI VE İLÇELER OTOBÜS TERMİNALİ KİRAYA VERİLECEK
Bolu Belediye Başkanlığı merkez ilçe, Kılıçarslan mahallesinde inşa edilmiş bulunan şehirlerarası ve ilçeler otobüs terminali ile buraya ait otopark ve eklerini temizlik, güvenlik, peyzaj, ısınma-soğutma, bakım-onarım ile her türlü idari-teknik işin yapılması şartıyla, 15 yıl süreyle kiraya vererek işlettirecek.

İhale, kapalı teklif usulü ile artırma ile 20 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.00´te Bolu Belediye Başkanlığında yapılacak. İşin tahmini bedeli, 4 milyon 500 bin lira, aylık kira bedeli (180 ay) 15 bin lira üzerinden idareye verilecek, aylık kira artırımı şeklinde yapılacak.

Söz konusu ihalede katılımcılardan 216 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. Firmalar ihaleye ait şartnameyi belediyeden temin edebilecekler.
AA


Geri Dön