27 / 04 / 2024

Bolu Belediyesi sıkıştırılmış gaz tesisi kiraya verecek!

Bolu Belediyesi sıkıştırılmış gaz tesisi kiraya verecek!

Bolu Belediyesi CNG (Sıkıştırılmış Doğalgazlı) dolum tesisi alanının kiraya verilmek suretiyle işlettirilmesi için ihale düzenledi. Kiraya verilecek tesis, Paşaköy 'de 1069 metrekare yüzölçümündeki alanda yer alıyor



Bolu Belediyesi CNG (Sıkıştırılmış Doğalgazlı) dolum tesisi alanının kiraya verilmek suretiyle işlettirilmesi için ihale düzenledi. Bolu Belediye Başkanlığı 'ndan yapılan açıklamalara göre Bolu Paşaköy 'deki 1069 metrekare yüzölçümündeki tesis alanı her türlü idare ve teknik işin yapılması şartıyla 15 yıl süre ile kiraya verilecek.

Tahmini fiyat olarak 3 milyon 296 bin 500 lira belirlenirken buna ek olarak aylık cironun yüzde 10 'u da idareye verilecek. Geçici teminat ise 98 bin 895 lira. İhale, 9 Eylül 2011 tarihinde Bolu Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacak.

Detaylar şöyle:

BOLU BELEDİYESİ CNG (SIKIşžTIRILMIşž DOĞALGAZLI) DOLUM TESİSİ ALANININ KİRAYA VERİLMEK SURETİYLE İşžLETTİRİLMESİ İşžİ İHALE EDİLECEKTİR

Bolu Belediye Başkanlığından:
İşžİN NEVİ, YERİ, NİTELİÄžİ VE MİKTARI :

Madde 1 :
Belediye Meclisimizin 03.06.2011 tarih ve 190 sayılı kararı ile; Bolu ili, Merkez ilçesi, Paşaköy mahallesi, 14/20-J-1 paftada bulunan 1069 m2 'lik “CNG (Sıkıştırılmış Doğalgazlı) Dolum Tesisi ” alanının her türlü idari-teknik işin yapılması şartıyla On Beş (15) yıl süreyle kiraya verilmek suretiyle işlettirilmesi işidir.

şžARTNAME VE EKLERİNİN NEREDEN VE HANGİ şžARTLARLA ALINACAĞI:
Madde 2:
şžartname ve ekleri Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü 'nden 500,00 TL ' ödenmesi şartıyla alınabilir.

İHALENİN USULÜ, YER VE ZAMANI:
Madde 3:
İhale 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile artırma uygulanmak suretiyle 09.09.2011 tarihinde, saat: 15.00 'de, Bolu Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) huzurunda yapılacaktır.

İşžİN TAHMİN EDİLEN BEDELİ, GEçİCİ TEMİNAT MİKTARI:
Madde 4:
Söz konusu işin tahmin edilen bedeli, ihale bedeli Üç Milyon İki Yüz Doksan Altı Bin Beş Yüz (3.296.500,00)- TL 'dir. İdareye verilecek, % 10 (Yüzde On) aylık ciro payının artırımı şeklinde yapılacaktır.
İşin geçici teminatı muhammen bedelin %3 'ü oranında olup tutarı 98.895,00- TL ' dır.

İHALEYE KATILACAKLARDA ARANACAK şžARTLAR VE BELGELER:
Madde 5:
İhaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişi veya kişilerde aşağıdaki şartlar aranır:
5.1 - Kanuni ikametgahının olması,
5.2 - Türkiye 'de tebligat için adres göstermesi,
5.3 - Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi vermesi,
a) Gerçek kişi olması halinde ilgilisine göre, Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkarlar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge, (2011 yılı içerisinde alınmış olacaktır.)
b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya idari merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri makamdan ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin kayıtlı olduğuna dair belge, (2011 Yılı içerisinde alınmış olacaktır.)
5.4 - İmza sirküleri vermesi,
a) Gerçek kişi olması halinde kişiye ait noter onaylı imza sirküleri,
b) Tüzel kişilik olması durumunda tüzel kişiliğe ait noter tasdikli imza sirküleri,
c) Ortak girişim olması halinde ise, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilere ait noter onaylı imza sirküleri,
5.5 - İstekliler adına ihaleye vekaleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimsenin işbu ihaleye istekli adına katılımı ve teklif sunumuna ilişkin vekaletnamesi ile vekaleten iştirak edene ait noter onaylı imza sirküleri,
5.6 - Bu şartnamenin 4. maddesinde belirtilen miktarda geçici teminat belgesi,
5.7 - İhale şartnamesinin satın alınmış olduğunu gösteren belge,
5.8 - İsteklilerin ortak girişim olması halinde, ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi. (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesini verir. Ayrıca, gurubun bütün ortakları Kiralayan İdare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtası ile imzalayacaklardır. )
5.9 - İhale bedeli olan Üç Milyon İki Yüz Doksan Altı Bin Beş Yüz (3.296.500,00)- TL 'nin % 10 undan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatı gösteren banka referans mektubu.
5.10 - İstekli tarafından söz konusu Sıkıştırılmış Doğalgaz Dolum Tesisinin işletmesi firma uhdesinde kalması durumunda, Gerekli kurumlardan alınacak lisans, piyasaya arz veya işletme izin belgelerinin alınacağına dair noter onaylı taahhütname vermeleri gerekmektedir.
5.11 - İsteklilerin gerçek kişi olması halinde kendilerinin, tüzel kişilik olması halinde şirketin, ortak girişim olması halinde ortaklardan her birinin, vergi ve sigorta borcu olmadığına dair vergi dairesi başkanlığı ve sigorta il müdürlüklerinden alacakları borcu yoktur belgesi,
5.12 - Bu şartnamede yazılı esaslara göre hazırlanacak tekliflerin verilmesi,
5.13 - 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 6. ncı maddesinde sayılan kişiler ve yasaklı addedilenlerden olunmadığına dair taahhütname

TEKLİFLERİN HANGİ TARİH VE SAATE KADAR NEREYE VERİLECEĞİ:
Madde 6:
6.1 - Teklifler sıra numaralı alındılar karşılığında 09.09.2011 tarih ve saat 14.50 'ye kadar Bolu Belediyesi Encümen kalemine verilecektir.
6.2 - Verilen teklifler herhangi bir nedenle geri alınamaz.
6.3 - Zaman tespitinde, TRT 'nin verdiği saat ayarı esas alınır.
İlanen duyurulur.
6924/1-1

Detaylı bilgi için tıklayın

Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön