28 / 03 / 2024

Bolu Göynük Himmetoğlu Köyü'ne acele kamulaştırma kararı!

Bolu Göynük Himmetoğlu Köyü'ne acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından termik santral ve kömür ocakları faaliyetleri için Bolu Göynük'e bağlı Himmetoğlu Köyü'nde acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...




Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından termik santral kurma şartı ile işletilmesine izin verilen İR:5359 ruhsat numaralı kömür sahasında yürütülecek dekapaj ve kömür üretim faaliyetleri için Bolu Göynük Himmetoğlu Köyü'nde belirlenen alanlarda acele kamulaştırma yapılacak.


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6597

Bolu İli, Göynük İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli haritalar ile listelerde sınırları, bulundukları yer ve ada/parsel numaraları belirtilen taşınmazların, termik santral kurma şartı ile işletilmesine izin verilen İR:5359 ruhsat numaralı kömür sahasında yürütülecek dekapaj ve kömür üretim faaliyetleri kapsamında, Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar?Bakanlığının 11/6/2014 tarihli ve 914 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar?Kurulu’nca 2/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Kamulaştırılacak alanlar için tıklayın



Geri Dön