26 / 04 / 2024

Bolu Kültür Park ve Yer Altı Katlı Otopark projesinde peyzaj çalışmaları başladı!

Bolu Kültür Park ve Yer Altı Katlı Otopark projesinde peyzaj çalışmaları başladı!

Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kültür Park ve Yer Altı Katlı Otopark projesinde iş yerlerinin modernizasyonu ve en üst bölüme yapılacak parkın peyzaj çalışmaları başladı...




Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kültür Park ve Yer Altı Katlı Otopark projesinde işyerlerinin modernizasyonu ve en üst bölüme yapılacak parkın peyzaj çalışmaları başladı.


Geçtiğimiz aylarda açılışı gerçekleştirilen ve Türkiye’nin örnek projelerinden birisi olarak gösterilen Kültür Park ve Yer Altı Katlı Otopark projesinde sona geliniyor. Hızla süren çalışmalar kapsamında dev projenin iç kısımlarında bulunan işyerleri, pasajlar ve yine proje dahilindeki yaya tünelinin modernizasyonu gerçekleştiriliyor. Ayrıca projenin en üst kısmında hayata geçirilecek yeşil alan ve park uygulaması çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Havaların güzel gitmesi ile birlikte çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına başlanılan proje, kısa süre içerisinde eksiksiz olarak son derece modern bir şekilde halkın hizmetine sunulacak.


Bolu Takip


Geri Dön