19 / 03 / 2024

Bolu Taşkesti İlköğretim Okulu Filli Boya'yla boyandı!

Bolu Taşkesti İlköğretim Okulu Filli Boya'yla boyandı!

15 Güney Koreli, Filli Boya katkılarıyla Taşkesti İlköğretim Okulunu boyadı



Uluslararası gönüllük projesi kapsamında, bir Japon ve bir Slovenyalı ve 15 Güney Koreli öğrenciden oluşan öğrenci topluluğu, Filli Boya katkılarıyla sağlanan boyalarla Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi'ndeki Taşkesti İlköğretim Okulunu boyadı. 

Ülkelerinden çok uzakta, karşılık beklemeksizin birçok ülkede kamu hizmetlerinde görev alan öğrenci topluluğu son olarak, Taşkesti İlköğretim Okulunu sınıflarını Filli Boya ürünleriyle yeniledi. Taşkesti Beldesi halkının misafirperverliğinden oldukça memnun kaldıklarını belirten topluluk, yeni öğretim yarı yılında belde öğrencilerinin daha iyi eğitim koşullarında eğitim görmesine büyük katkıda bulundu.

Ülkemize gelen öğrenci topluluğuna, ülkemizi ve Türk kültürünü tanıtmak amacıyla ayrıca Mudurnu Kaymakamı, Mudurnu Belediye Başkanı, Taşkesti Belediye Başkanı tarafından özel olarak Kore-Türk gecesi düzenlendi. Taşkesti beldesi halkının da yoğun ilgiyle katıldığı gece, iki ülke halkının ve kültürünün kaynaşmasına büyük katkıda bulundu.

Türk Boya sektöründe yaptığı yeniliklerle her zaman ilklere imza atan Filli Boya, çağdaş eğitim koşullarını hedefleyen örnek sosyal sorumluluk projelerine gelecek yıllarda da destek olmayı planlıyor.


Geri Dön