25 / 04 / 2024

Bolvadin Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Bolvadin Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Yeni hizmet binasının 3 milyon 89 bin lira bedelle ihalesi yapıldı ve 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor...




Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.


3 milyon 89 bin lira bedelle ihalesi yapılan ve 2014 yılında tamamlanması hedeflenen binanın temel atma törenine, Bolvadin ilçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Varol, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Faruk Zeybek, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Çağlar İlden, Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ali ihsan Güngör, İller Bankası Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Fatih Han İnşaat şirketinin müteahhitliğini yaptığı belediye hizmet binasının temel atma töreninde ilk konuşmayı yapan Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaptığımız tüm icraatlarda günü birlik düşünceler içinde olmadık. Bolvadin'e uzun yıllar hizmet verecek projelerin altına imza attık. Bu proje de bunlardan birisidir. Yaklaşık 35 yıldır hizmet veren mevcut binamız artık yetersiz ve deprem sonrası hasarlı raporu olan bir bina idi. Yenilenmesi elzem olan hizmet binamızın yapılması için bize destek veren İller Bankası Bölge Müdürümüze, Belediye Meclisimize ve partilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı olur.”


“BELEDİYELERİMİZİN YANINDAYIZ”


İlçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan ise, inşaat tamamlanması ile ilçede belediye aracılığı ile yürütülecek hizmetlerin kalitesinin daha fazla artacağına inandığını söyledi.


İller Bankası Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran ise, belediyelerin her türlü projelerinde onların yanında olduklarını dile getirdi.


Konuşmaların ardından Bolvadin ilçe Müftüsü Salih Sağlam'ın okuduğu dua ve kurban kesimi ile birlikte temel atma töreni tamamlandı.


Afyon 03 Haber


Geri Dön