29 / 03 / 2024

Bomonti Anthillde 440 bin dolara! Hemen teslim!

Bomonti Anthillde 440 bin dolara! Hemen teslim!

Şişli Bomonti’de inşa edilen Anthill Residence’ta satışı süren konutların fiyatları 440 bin dolardan başlıyor… Projede yaşam başladı, konut teslimleri hemen yapılıyor



Temeli 2008 yılının Mayıs ayında atılan Anthill Residence projesinde yaşam 2010 yılının Eylül ayında başladı. Anthill Residence projesi Ant Yapı tarafından inşa edildi, MM Proje tarafından tasarlandı.

Anthill Residence’ta 1+1 konutlar 86, 88 ve 95 metrekare olarak yapıldı. Fiyatları 440 bin dolardan başlıyor. 2+1’ler ise 100 ila 120 metrekare olarak inşa edildi ve 490 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Müşteriler konut bedelinin yüzde 75’ine kadar kredi kullanabiliyor.

804 adet konuttan meydana gelen Anthill Residence; 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde 150 bin metrekare inşaat alanına sahip. 54’er katlı 2 blok şeklinde hayata geçirilen Anthill Residence’ta daireler kurutmalı çamaşır makinesi dahil olmak üzere beyaz eşyalı teslim ediliyor. Her daireye kapalı otopark ve depo veriliyor.

Akıllı bina konsepti ile duygusal zekanın ( EQ ) birleştiği bir proje olan Bomonti Anthill projesinde  Spa &fitness center (masaj bölümü, güzellik salonu, solaryum, jet pool, vitamin bar ), Squash, iç mekan kayak pisti, sauna, buhar odası, türk hamamı, duş, Wc, çok amaçlı toplantı salonu, bilordo, masa tenisi, kafeterya, yönetim alanları, çocuk oyun kulübü, kapalı yüzme havuzuçocuk oyun alanı ve oyun grupları, tırmanma duvarı, basketbol ve voleybol sahası, mini golf alanı ile yeterince ağaçlandırılıp çimlendirilmiş peyzaj düzenlemesi, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, snack bar, anfi tiyatro, karınca tepesi (seyir terasları, yürüyüş parkurları); bulunuyor.

www.anthillresidence.com   

0212-232 42 32

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön