25 / 04 / 2024

Bomonti Güzelbahçe'de hemen teslim daireler yüzde 15 indirimle !

Bomonti Güzelbahçe'de hemen teslim daireler yüzde 15 indirimle !

Firma: Yıldırım Yapı Grubu

Proje: Güzelbahçe Bomonti

İstanbul Bomonti' de bulunan Güzelbahçe projesi Yıldırım Yapı grubu tarafından 2013 yılının son çeyreğinde inşası bitirilen proje, daha yapım aşamasındayken yüzde 80' inin satışı tamamlandı.



İstanbul Bomonti'de bulunan Güzelbahçe projesi  Yıldırım Yapı Grubu  tarafından hayat geçirildi.


Güzelbahçe evleri toplam 3750 metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Projenin yaklaşık 1250 metrekare kapalı sosyal tesis alanı bulunuyor.Burada konut sahipleri fitness, pilates, soyunma odaları, tv-internet odaları, çocuk oyun alanı, konferans salonu gibi sosyal olanaklardan ücretsiz yararlanabiliyor.


GÜZELBAHÇE PROJESİNİN REKLAM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Güzelbahçe projesi 42 daireden oluşuyor. Daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ,daire büyüklükleri ise 58 metrekare ile 156 metrekare arasında normal veya dubleks daireler olarak değişiyor.


Lokasyon olarak metroya yakın olan proje, E5 Karayoluna 1 km, Mecidiyeköy'e, Beşiktaş'a, Nişantaşı'na, Taksim'e ve Kağıthane'ye yakınlığıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projenin yer aldığı bölgede üniversite, hastane, okul,adliye gibi birimlerin bulunmasıda projenin daha çok dikkat çekmesini sağlıyor.


Bomonti Güzelbahçe'deki dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Hemen teslim dairelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor.


Bomonti Güzelbahçe iletişim

Telefon: 444 2 189

Web Adresi: http://www.yyg.com.tr/

SimayYAYLACI/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön