27 / 04 / 2024

Bomonti Modern Palas'ta 309 bin dolara 1+1 daireler!

Bomonti Modern Palas'ta 309 bin dolara 1+1 daireler!

Firma: Extensa Group

Proje: Bomonti Modern Palas

Extansa Group'un İstanbul Bomonti'deki konut projesi Bomonti Modern Palas'a hem palas kültürü hem de modern bir hayat sunuluyor.



Extensa Group tarafından Bomonti'de yükselen Bomonti Modern Palas'ta daire teslimleri Aralık ayında yapılacak. 15 katlı blokta 98 daireden meydana gelen Bomonti Modern Palas'ta dairelerin yüzde 70'i satıldı.


'Palas kültürü'ü modern bir yaşam tarzı ile sunan Bomonti Modern Palas'ta 63 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen büyüklüklerde farklı tipte 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. 66 metrekare büyüklüğünde, 1+1 dairelerin 309 bin dolardan başladığı Bomonti Modern Palas'ta 2+1 daireler 469 bin dolardan başlayan fiyatlardan satılıyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan projede, şirketin kendi sunduğu ödeme seçenekleri ile de ev sahibi olmak mümkün. Bomonti Modern Palas'ta dilerseniz 2013'ün Aralık ayına kadar taksitlerle de ev sahibi olma şansı sunuluyor. 


Bomonti Modern Palas'ta düşük bir aidat karşılığında resepsiyon/Concierge hizmeti, 24 saat güvenlik, daire dışında konumlandırılan ayrı depolama alanları, bina altında 4 kat otopark alanı, teknik destek, apartman kat görevlisi, peyzaj, bina yönetim hizmeti sunuluyor. 


Bomonti Modern Palas ta 309 bin dolara 1+1 daireler!


Proje konum olarak Osmanbey metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde bulunurken, Nişantaşı'nın yanı başında yer alan Bomonti'den arabayla E5 ve TEM gibi önemli otoyollara ulaşım çok yakın ve kolay. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 7 tepe 7 tünel projesinin ilk etabı olan Bomonti - Kabataş Tüneli ile de Dolmabahçe'ye 3 dakikada ulaşım sağlanıyor. 



0212 296 88 18


www.extensa.com.tr



Burcu KILIÇARSLAN


projeye sor



Geri Dön