20 / 04 / 2024

Bomonti Otel Kongre Merkezi'ni Hilton Worldwide işletecek!

Bomonti Otel Kongre Merkezi'ni Hilton Worldwide işletecek!

IC Yatırım Holding AŞ, 250 milyon avroluk yatırım bedeliyle, İstanbul'un en büyük turizm otel ve kongre merkezi Hilton Worldwide tarafından işletilecek



IC Yatırım Holding AŞ, 250 milyon avroluk yatırım bedeliyle, İstanbul'un en büyük oteli ve konaklamalı kongre merkezi olarak inşa ettiği İstanbul Bomonti Otel ve Kongre Merkezi'ni işletmek için Hilton Worldwide ile anlaşma imzaladı.


İnşaatı tamamlanmak üzere olan 35 katlı otel kulesinde toplam 829 standart ve süit oda, 4 bin 500 metrekarelik fitness ve SPA alanı, açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor. Projenin kongre merkezi kısmında ise 2 bin 500 ve 800 kişi kapasiteli 2 balo salonu ve 32 adet toplantı salonu yer alıyor.


Merkezin inşa edildiği alanın içerisinde bulunan ve bulunduğu semte ismini veren; 120 yıllık, tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nın ise restore edilerek kültür sanat ve eğlence merkezi olarak şehre kazandırılması için çalışmalar sürdürülüyor. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası otel ve kongre merkeziyle aynı kampüs içerisinde yer alıyor.

AA


Geri Dön