20 / 04 / 2024

Boomworks, Haaz Art&Design Gallery'de!

Boomworks, Haaz Art&Design Gallery'de!

Dünyaca ünlü markaların eşsiz koleksiyonlarına ev sahipliği yapan Haaz Art&Design Gallery, Nisan ayı itibariyle sade ve yenilikçi tarzıyla tanınan Türk tasarım markası Boomworks 'ün eşsiz mobilyalarını müdavimleriyle buluşturuyor...      



Her zevke ve ilgi alanına hitap eden, dünyaca ünlü markaların mobilya, tasarım ve objeleriyle birlikte birbirinden keyifli hediyelikler ve farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserlerinin toplandığı Haaz Design&Art Gallery, temsilciliğini yaptığı markalara yepyeni bir Türk tasarım markası Boomworks ile bir yenisini daha ekliyor.



Türk tasarımında isimlerinden çok söz ettirecek iki tasarımcı ve iki sanatçıdan oluşan Boomworks, yeni teknikler ve çağdaş malzemelerle mobilya, aydınlatma ürünleri, sanatsal objeler, resim ve heykel gibi birbirinden farklı ve yenilikçi tasarımlara imza atıyor. Nisan ayı itibariyle Haaz Art&Design Gallery 'de bulabileceğiniz Boomworks 'ün “Nora ” serisi ilginç ve kullanışlı tasarımları ile dikkat çekiyor. Biçimsel özgürlüğünü ve konforunu Akdeniz rivieralarındaki rahat ve modern yaşam tarzından alan “Nora Lounge Chair ” bir koltuk kadar rahat ve konforlu olmasının yanı sıra sandalye kadar da sade ve yenilikçi görünümüyle göz kamaştırıyor. Evdeki rahatlığı ve konforu, günlük hayattaki modernlik ve sadelikle harmanlayarak yeni yaşam tarzını bahçe ve teraslara taşıyan “Nora Lounge Set ” ise sıcak bahar ve yaz günlerinin “olmazsa olmaz ”ları arasında yerini alacak!


Geri Dön