29 / 03 / 2024

Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Folkart Life Bornova Konutları Adnan Menderes Havalimanı yakın konumda hayata geçiriliyor. Toplam 828 adet daireden oluşan proje Folkart Yapı imzası taşıyor. Peki Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?



"Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen proje  İzmir  Bornova'da yükseliyor.


Folkart Life Bornova Konutları  Folkart Yapı  tarafından inşa ediliyor. İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı bulunan projenin 18 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı.


İzmir Folkart Life Rezidans'ta 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje metro ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede yer alıyor.


Folkart Yapı Folkart Life Bornova'da kapalı otopark, koşu ve yürüyüş yolu, restoranlar, yüzme havuzları, cafe ve çarşı, SPA ve fitness, çocuk havuzu ve açık - kapalı süs havuzu gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Folkart Life Bornova'da teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan konut bedeli banka kredisi ile 120 ay vadelendiriliyor. 


Folkart Life İzmir daire fiyatları stüdyolarda 192 bin TL, 1 oda 1 salonlarda 282 bin TL, 2 oda 1 salonlarda 390 bin TL, 3 oda 1 salonlarda 649 bin TL, 4 oda 1 salonlarda 830 bin TL'den başlıyor. 


Folkart Life Bornova nerede?

Satış ofisi ulaşım: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life İzmir satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön