26 / 04 / 2024

Bornova Mevlana Mahallesi yeni çalışmalarla güzelleşiyor!

Bornova Mevlana Mahallesi yeni çalışmalarla güzelleşiyor!

Bornova'nın her yerinde proje ve hizmetler üreten Bornova Belediyesi, İmar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar yapılıyor, park alanları oluşturuyor. Bornova Mevlana Mahallesi yeni çalışmalarla güzelleşiyor.



Genişleyen yaşam alanları gelecek yıllar düşünülerek planlanıyor. Bu anlamda Mevlana Mahallesi'nde de vatandaşın istediği çalışmaları hızlı bir şekilde hayata geçirildi. İlçenin planlı birşekilde, çalıştıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Ölguıı Atıla, "Çağdaş aşanı koşullan neyi gerektiriyorsa, o çalışmaları yapıyoruz" dedi Bornova Belediyesi. Mevlana Mahallesini yeni vatınmlarla geleceğe hazırlıyor imar uygulamaları tamamlanan yeni yerleşim alanlarının çevre düzenlemeleri yapılıyor. Yol ve kaldırımlarla ilgili düzenlemeleri bitiren Fen İşlen Müdürlüğü*ne bağlı ekipler, bozuk yollara asfaltlama da yaptı. 


Ayrıca vatandaşların araçlarını rahatça park edebilmeleri için otopark alanları oluşturdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Mev lana Mahallesindeki üç sokakta toplam 10 hm metrekarelik alanda park ve oyun alanı oluşturdu Bu alanlardaki çalışmalar devam ediyor. 


Tamamlanan çalışmalar kapsamında Mevlana Mahallesi'nde toplam 15 km yol düzenlendi. Bu yollar ıçııı 14 bin metrekare parke taş kullanıldı. 


Mevlana Mahallesi Muhtan Mustafa Döğdü, mahallelerinin yapılan yatırını ve hızmtftlerltlıer geçen gün daha güzelleştiğini belirterek Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya teşekkür eni. Başkan Atila ise ilçenin daha düzenli büyümesi ve gelişmesine büyük önem verdiklerini söyledi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atıla)aha düzenli bir kent için önlemlerimizi alıor ve planlarımızı titizlikle hayata geçiriyoruz. Mevlana Mahallesi'nde olduğu gibi Bornova'nın her köşesinde benzer çatışmalarımız devanı epor'' dedi.


Ege'de Bugün 


Geri Dön