26 / 04 / 2024

Bornova Narova 3. Etap satışa çıktı!

Bornova Narova 3. Etap satışa çıktı!

Bornova'da inşa edilen Narova projesinde 3. Etap satışları başladı. 9 etaptan oluşan Narova 3. Etap projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor.



İZMİR Bornova'da hayata geçirilen Narova projesinde 3. etap konut satışları başladı. 3. etabında 124 daire bulunan Narova'da toplam 9 etapta 1100 konut olması hedeflendi.


Çimentaş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Yapı Tek A.Ş. Kordon Otel'de düzenlediği basın toplantısı ile Bornova'da hayata geçirdiği Narova'da 124 daireden oluşan 3. etapta konut satışlarının başladığı duyurdu. Bornova’daki 80 bin metrekarelik alanda Narova Projesi’nin başladığını ve planlanan şekilde devam ettiğini dile getiren Yapı Tek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, projenin ilk etabında hayatın başladığını, ikinci etap konut sahiplerine de evlerinin mart ayı sonundan itibaren teslim edileceğini söyledi. Toplam bin 100 konuttan oluşan projelerinin 3. etabının da satışına başladıklarını anlatan Karabayır, “Projenin bu etabını Ekim 2018’de teslim edeceğiz. Hemen ardından 4. etap geliyor. Yakın zamanda tanıtımını yapmayı planladığımız 4. etap için çalışmalara başladık" dedi. Narova projesinin şehrin kalabalığından uzak ama şehrin içinde bir yaşam sunduğunu anlatan Karabayır “Kendi kendine yeten bir anlayışla, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği çarşısıyla, yaşaması keyifli bir yer. Bu özelliklerimiz sayesinde ilk iki etabımız büyük ilgi gördü. 3. etap satışlarının da kısa sürede tamamlanacağını düşünüyorum" dedi. Şuana kadar 3 etapta toplam 150 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten Karabayır, "9 etap tamamlandığında toplamda 450- 500 milyon liralık bir yatırıma ulaşmış olacağız. 3. etapta bulunan konutlarımız çok çeşitli yapılara sahip dolayısıyla fiyatını metrekare üzerinden belirliyoruz. 3. etap için metrekare fiyatı 2 bin 885 lira olarak belirlendi" diye konuştu. 


Yapı Tek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alessandro Caltaginore ise, gayri menkul yapmanın en zor yanının fiyatlandırma olduğunu belirterek, "İnsanların ne istediği ve neye ihtiyacı olduğu da iyi belirlenmeli, çünkü ikisinin arasında büyük fark var. Narova'da ailelerin ihtiyaçları, çocukların güvenlik ihtiyacını düşünürken aynı zamanda sevecekleri bir yer olması için çalıştık. İhtiyaçlar ve istekler arasında iyi bir formül bulduğumuzu düşünüyorum" dedi. Narova Proje Müdürü Hikmet Özkalay ise binaların sağlamlığı ile ilgili soru üzerine şöyle konuştu: 


"Proje Bornova platosunda bulunuyor. İzmir'i etkileyen fay hattı, Kemalpaşa'dan başlayarak, Altındağ üzerinden Hatay, oradan da Güzelyalı'ya kadar uzanıyor. İzmir'in her yerini etkiliyor. Projemiz eski Gediz deltasının bir bölgesinde. Kumlu ve çakıllı bir yapı. Zemin iyileştirmelerini yaptık. Temel 480 kazık üzerine oturtuldu. Biz hesaplamalarımızı deprem şiddetine göre yapmayız ancak binalarımızın oldukça sağlam olduğunu düşünüyorum."


Bornova Narova 3. Etap satışa çıktı!


NAROVA 3. ETAP PÖZELLİKLERİ 

Narova'nın 3. etap konutlarında 1+1, 2+1, 3+1 daireler bulunuyor. Ayrıca projede, Fitness ve pilates salonları, yürüyüs¸ ve bisiklet yolları, 2.5 m derinliğe varan teras ve balkonlar, kapalı otopark ve özel depolama alanı, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, nar bahçeleri, her bloğa özel 100 metrekarelik toplantı, etkinlik ve hobi alanları, 2 adet yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu, kontrollü giriş, 24 saat güvenlik bulunuyor.



Web: http://narova.com.tr/etap3/


Hürriyet


Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi


Çimentaş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Yapı Tek A.Ş. imzalı Narova projesinde 3. Etap satışları başladı. İzmir'in gözde okullarından Işıkkent Eğitim Kampusü'nün çevresindeki alanda ilk iki etabı tamamlanan projenin, toplam 9 etapta 1100 konut olması hedefleniyor.  İzmir  Kordon Otel’de düzenlenen basın toplantısına Çimentaş’ı 2001 yılında bünyesine katan Caltagirone Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alessandro Caltagirone de katıldı. Proje hakkında bilgi veren Caltagirone, 3’üncü etap satışlarının da diğer etaplar gibi başarılı gideceğinden emin olduklarını açıkladı.

 

 

Narova 1’inci etap projelerinin tamamlandığını ve 2’inci etap evlerinin de teslimatına yakın zamanda başlanacağını ifade eden Caltagirone Yönetim Kurulu Başkanı Alessandro Caltagirone, “Önceki etapların inşaatları bitmeden satışları tamamlamıştık, gördüğümüz yoğun ilgiden memnunuz. Amacımız ulaşılabilir, erişilebilir ve hedefe yönelik konutlar yapmak. Sonuçlar bu noktada başarılı olduğumuzu gösteriyor” dedi.


Bornova’daki 80 bin metrekarelik alanda Narova Projesi’nin planlanan şekilde devam ettiğini dile getiren Yapı Tek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, “3. Etap, iki bloktan oluşuyor. Toplam 124 dairenin yer alıyor. Projenin ilk etabında hayat başladı, ikinci etap konut sahiplerine de evler teslim ediliyor. 3.Etap dairelerini de Ekim 2018’de teslim edeceğiz. Hemen ardından 4’üncü etap geliyor. Yakın zamanda tanıtımını yapmayı planladığımız 4’üncü etap için çalışmalara başladık” dedi

​.

​Kendi kendine yeten, semt gibi bir yaşam..

Narova projesinin şehrin kalabalığından uzak ama şehrin içinde, nar ağaçları arasında huzurlu bir yaşam sunduğunu anlatan Karabayır, “Narova Ege Üniversitesi kampusü ve Hastanesi, Forum Bornova, Point Bornova, Yaşar Üniversitesi, Işıkkent Eğitim Kampusü, Bahçeşehir Koleji, İzmir Koleji gibi eğitim, sağlık ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile hayatın tam içinde. Kendi kendine yeten bir anlayışla, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği çarşısıyla, yaşaması keyifli bir yer. Bu özelliklerimiz sayesinde ilk iki etabımız büyük ilgi gördü. 3.Etap satışlarının da kısa sürede tamamlanacağını düşünüyorum” dedi

​.

​Kazandıran yatırım

Narova'nın ilk iki etabında, lansmandan teslime yüzde 40-45 kazandırdığının altını çizen Karabayır, “Başlarken ‘ev alma gelecek al!’ sloganıyla yola çıkmıştık, kazançlı bir yatırım arayanlar için de doğru bir adres olduk. Son dönemde eğitim, sağlık, alışveriş gibi sosyal ve ticari yaşam alanlarına yönelik yatırımlar bu bölgeye kaydı. Dolayısıyla burada yaşam daha cazip hale gelince, yatırım için daire alanlar da kazançlı çıktı” diye konuştu.


Geniş ve ferah daireleri, sosyal alan çözümleri, merkezi konumu ve birbirini gölgelemeyen mimari anlayışa sahip sakinlerine keyifli bir komşuluk ve dostluk fırsatları veren, günlük ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekleri güvenli bir yaşam alanı sunan Narova 3. Etabın konforlu daireleri, İzmir’e ait sıcak semt yaşamını 24 saat güvenlikle birleştirerek mutlu bir gelecek vaat ediyor.

NAROVA 3. ETAP PÖZELLİKLERİ

• 1+1, 2+1, 3+1 daireler

• Teras ve bahçe dairelerinde havanın, yeşilin keyfi

• Fitness ve pilates salonları

• Yürüyüş ve bisiklet yolları

• 2.5 m derinliğe varan teras ve balkonlar

• Kapalı otopark ve özel depolama alanı

• Kapalı ve açık çocuk oyun alanları

• Nar bahçelerinde gezinti imkanı

• Her bloğa özel 100 metrekarelik toplantı, etkinlik ve hobi alanları

• 2 adet yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu

• Engelliler için özel detaylar

• Üçlü ankastre set

• Kontrollü giriş, 24 saat güvenlik

• Kaliteli malzeme ve özenli bir işçilik



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde  yer aldı...



Çimentaş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Yapı Tek tarafından İzmir Bornova'da 80 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Narova projesinde 9 etapta toplam bin 100 konut inşa edilecek. Yapı Tek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, projenin ilk etabmda hayatın başladığım, ikinci etap konut sahiplerine de evlerinin nisan ayından itibaren teslim edileceğini söyledi. Projelerinin üçüncü etabının da satışına başladıklarım anlatan Karabayır, "Projenin bu etabım Ekim 2018'de teslim'edeceğiz. Hemen ardından dördüncü etap geliyor" dedi. Narova'mn ilk iki etabında, lansmandan teslime yüzde 40-45 kazandırdığının altım çizen Karabayır, "Başlarken 'ev alma gelecek al!' sloganıyla yola çıkmıştık, kazançlı bir yatırım arayanlar için de doğru bir adres olduk. Son dönemde eğitim, sağlık, alışveriş gibi sosyal ve ticari yaşam alanlanna yönelik yatırımlar bu bölgeye kaydı. Dolayısıyla burada yaşam daha cazip hale gelince, yatırım için daire alanlar da kazançlı çıktı" diye konuştu. 


Narova üçüncü etapta 124 daire yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 tipinde tasarlanan daireler üçlü ankastre setiyle teslim ediliyor. 2.5 metre derinliğe varan teras ve balkonlara sahip dairelere özel depo alanı da veriliyor. Narova üçüncü etapta, fitness ve pilates salonları, yürüyüş ve bisiklet yolları, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, nar bahçeleri, toplantı, etkinlik ve hobi alanları, yüzme havuzu yer alıyor. 


Narova projesinin şehrin kalabalığından uzak ama şehrin içinde, nar ağaçları arasında huzurlu bir yaşam sunduğunu anlatan Karabayır "Narova Ege Üniversitesi kampusü ve Hastanesi, Forum Bornova, Point Bornova, Yaşar Üniversitesi, Işıkkent Eğitim Kampusü, Bahçeşehir Koleji, İzmir Koleji gibi eğitim, sağlık ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile hayatın tam içinde. Kendi kendine yeten bir anlayışla, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği çarşısıyla, yaşaması keyifli bir yer. Bu özellilderimiz sayesinde ilk iki etabımız büyük ilgi gördü. Üçüncü etap satışlarının da kısa sürede tamamlanacağım düşünüyorum" dedi.




Sözcü 


Haber Dünya'da şöyle yer aldı


Çimentaş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Yapı Tek AŞ tarafından yürütülen 9 etaplı Narova Projesi'nde 3. etap satışları başladı. Birinci etapta yaşamın başladığı, ikinci etapta konutların önümüzdeki günlerde teslim edileceği proje için 9 etap sonunda yapılan yatırım tutarı 500 milyon TI*yi bulacak. 

İzmir'deki yatırımlarına 15 yıl önce Çimentaş'ı alarak başladıklarını dile getiren Yapı Tek Yönetim Kurulu Başkanı Alessandro Caltagirone, "O günden sonra İzmir'i sevdik ve İzmirli olduk. 4 yıl önce de Yapı Tek'i kurarak konut işine girdik. İtalyan kimliği ve teknolojisi ile Türklerin seveceği bir konsept ile Narova Projesi'ni geliştirdik. 114 konutluk birinci etabı geçen yıl tamamladık ve sahiplerine teslim ettik. 246 konutluk ikinci etaptaki konutları ise önümüzdeki günlerde teslim 

edeceğiz. Birinci etapta konutların tamamını inşaat bitmeden satmıştık. İkinci etabın da yüzde 95'i satıldı" diye konuştu. 

Yapı Tek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, "3. etabı Ekim 2018'de teslim ettiğimizde yatırım miktarımız 150 milyon TL'yi bulacak. Bu rakam bin 100 konuta ulaşacağımız 9 etap sonunda 450-500 milyon TL'yi bulacak. 3. etabın temelini atarken, bir yandan da 4. etap için yatırımlara başladık" dedi.


Dünya


Haber İlk Ses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Kayhan Karabayır, 3. etap satışlarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi. İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova Projesi'nin 3. etap konut satışları başladı. Yapı Tek Başkanvekili Kayhan Karabayır, "Projenin bu etabını Ekim 2018'de teslim edeceğiz. Hemen ardından 4 . etap geliyor" dedi.


Çimentaş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Yapı Tek A.Ş., Bornova'da hayata geçirdiği ve 124 daireden uşan Narova Projesi'nin 3. etap satışlarının başlamasıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Kordon Otel'de gerçekleştirilen toplantıda, Bornova'da 80 bin metrekarelik alanda başlayan projenin planlanan şekilde devam ettiğini dile getiren Yapı Tek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Kayhan Karabayır, projenin ilk etabında hayatın başladığını, ikinci etap konut sahiplerine de evlerinin mart ayı sonundan itibaren teslim edileceği bilgisini verdi. 

Toplam bin 100 konuttan oluşan projelerinin 3. etabının da satışına başladıklarını dile getiren Karabayır, "Projenin bu etabını Ekim 2018'de teslim edeceğiz. Hemen ardından 4. etap geliyor. Yakın zamanda tanıtımını yapmayı planladığımız 4. etap için çalışmalara başladık" dedi. Narova projesinin şehrin kalabalığından uzak ama sphrin içinde bir yaşam sunduğunu anlatan Karabayır, "Kendi kendine yeten bir anlayısja, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği çarşısıyla, yasaması keyifli bir yer. Bu özelliklerimiz sayesinde ilk iki etabımız büyük ilgi gördü. 3. etap satışlarının da kısa sürede tamamlanacağını düşünüyorum" dedi. 

METREKARE FİYATI 2 BİN 885 TL 

Narova Projesi'nde, şu ana kadar 3 etapta toplam 150 milyon lira yatının gerçekleştirdiklerini ifade eden Karabayır, "9 

etap tamamlandığında toplamda 450500 milyon liralık bir yatırıma ulaşmış olacağız. 3. etapta bulunan konutlarımız çok çeşitli yapılara sahip dolayısıyla fiyatını metrekare üzerinden belirliyoruz. 3. etap için metrekare fiyatı 2 bin 885 lira olarak belirlendi" diye konuştu. Yapı 

Tek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alessandro Caltaginore ise yaptığı açıklamada, gayrimenkul yapmanın en zor yanının fıyatlandınna olduğunu belirterek, "İnsanların ne istediği ve neye ihtiyacı olduğu da iyi belirlenmeli, çünkü ikisinin arasında büyük fark var. Narova'da ailelerin ihtiyaçları, çocukların güvenlik ihtiyacını düşünürken aynı zamanda sevecekleri bir yer olması için çalıştık. İhtiyaçlar ve istekler arasında iyi bir formül bulduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 



NAROVA 3. ETAP ÖZELLİKLERİ 


Narova 'nın 3. etap konutlannda 1+1,2+1, 3+1 daireler bulunuyor. Aynca projede, Fitness ve pilates salonlan, yürüyüş, ve bisiklet yollan, 2.5 m derinliğe varan teras ve balkonlar, kapalı otopark ve özel depolama alanı, kapalı ve açık çocuk oyun alanlan, nar bahçeleri, her bloka özel 100 metrekarelik toplantı, etkinlik ve hobi alanları, 2 adet yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu, kontrollü giris„ 24 saat güvenlik bulunuyor. 

BİNALARIMIZ OLDUKÇA SAĞLAM 


Projenin deprem fay hattına yakın olması ile ilgili yöneltilen bir soruya cevap veren Narova Proje Müdürü Hikmet Özkalay, "Proje Bornova platosunda bulunuyor. İzmir'i etkileyen fay hattı, Kemalpaşa'dan başlayarak, Altındağ üzerinden Hatay, oradan da Güzelyalı'ya kadar uzanıyor. İzmir'in her yerini etkiliyor. Projemiz eski Gediz Deltası'nın bir A.Ş. Yönetim Kurulu ardından 4. etap geliyor" dedi 


bölgesinde. Kumlu ve çakıllı bir yapı. Zemin iyileştirmelerini yaptık. Temel 480 kazık üzerine oturtuldu. Biz hesaplamalarımızı deprem şiddetine göre yapmayız ancak binalarımızın oldukça sağlam olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.


İlk Ses 


Geri Dön