25 / 04 / 2024

Bornova Villanova Evleri'nin lansmanı yapıldı!

Bornova Villanova Evleri'nin lansmanı yapıldı!

İmge yapı ve Gültekin inşaat tarafından hayata geçirilen birbirinden bağımsız 22 adet villa için tanıtım daveti verildi.Bornova'da yükselen Villanova Evleri lüksü tasarımla buluşturuyor.



Bornova'da inşa edilen ve bağımsız 22 adet villadan oluşan Villanova Evleri, geçtiğimiz günlerde ilk misafirlerim ağırladı. İmge yapı ve Gültekin İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Villanova Evleri lüksü tasarımla buluşturuyor.  İzmir  iş dünyasından ve cemiyet hayatından davetlilerin katıldığı lansmanla görücüye çıkan Villanova Evleri, konuklardan tam not aldı. Lansmanda hazırlanan örnek daire de sergilendi. 


Bener Mimarlık tarafından tasarlanan villalarda modern çizgilerin sofistike detaylarla buluştuğunu söyleyen yetkililer, tüm detayları incelikle tasarlanan ve yüzde 80 yeşil alana sahip olan Villanova Evleri'nin, İzmir'e büyük değer kattığını vurguladı. 


www.villanovaevleri.com/


Yeni Asır Sarmaşık



Haber Ege Telgraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İZMİR'İN bugüne kadar saklı bahçelerinden biri olan Bornova'da, 9917 m2 alan üzerine kurulu ve birbirinden bağımsız 22 adet villadan oluşan Villanova Evleri, ilk misafirlerini ağırladı. "Hayal ettiğiniz kadar gerçek bir yaşama hazır mısınız?" sloganıyla şehrin kalbinde ama karmaşasından uzakta bir yaşam sunan Villanova Evleri, her bir ayrıntısında lüksü ve konforu tasarımla buluşturuyor. İmge Yapı ve Gültekin İnşaat ortaklığıyla hayata geçen Villanova Evleri'nin şık ve iddiali tasarımları göz zevkine hitap ederken, pratik ve işlevsel çözümleri hayatı kolaylaştırıyor. Bener Mimarlık tarafından tasarlanan villalarda modern çizgiler sofistike detaylarla buluşuyor. Dış cephelerdeki tasarım vitray camlar, doğal taşlar ve ahşapla görsel bir şölen sunuyor. En ince ayrıntısına kadar düşünülen villaların iç mekanlarının her birinde hayatı kolaylaştıran ayrıntılar yer alıyor. Tüm detayları incelikle tasarlanan ve %80 yeşil alana sahip olan Villanova Evleri, İzmir'e büyük bir değer kattığı için yatırımcılara da eşsiz bir fırsat sunuyor. 


Ege Telgraf



Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


GÜLTEKİN İnşaat ve İmge Yapı'nın projesi Villanova Bornova 14 Mayıs'ta görücüye çıktı. Tecrübesini modern bakış acısı ve tasarım gücüyle harmanlayan Gültekin ve İmge Yapı, konfor ve lüksü her alanda yaşatan, doğa ile iç içe keyifli yaşam alanları olan seçkin bir projeye imza attı. Bornova'da, bağımsız 22 villadan oluşan projenin tanıtımı 14 Mayıs'ta gerçekleşti. Tanıtımda örnek villa güne damgasını vurdu. 


"Hayal ettiğiniz kadar gerçek bir yaşama hazır mısınız?" sloganı ile yola çıkan Villanova, Bener Mimarlık ile beraber oluşturulan tasarım konsepti ve örnek dairenin tamamlanmasıyla birlikte şimdiden "Hayallerin gerçekleştiği proje" adıyla anılmaya başlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültekin'in misafirleri ile özel olarak ilgilendiği davette örnek villayı gezen konuklar hayranlıklarını dile getirdi. 


Sabah Egeli




Haber Milliyet Ege Ek Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gültekin İnşaat ile İmge Yapı, Villanova Bornova'yla İzmir'in girişinde, lükste sınır tanımayan villalar yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin, "Konutları görün" dedi.


Gültekin İnşaat ile İmge Yapı, Villanova Bornova'da lüks sınıfta, detayların düşünüldüğü bir projeye imza attı. Modern bakış açısı ve tasarım anlayışıyla harmanlanan proje, konforuyla öne çıkıyor. 


Villanova, doğayla iç içe, keyifli bir yaşam alanı sunuyor. İzmir'in son dönemde inşaat sektöründe öne çıkan ve yapıların hızla arttığı bölgelerinden biri olan Bornova'da üretilen projede 22 villa bulunuyor. 


'Gerçek bir yaşam' 


'Hayal ettiğiniz kadar gerçek bir yaşama hazır mısınız?' sloganıyla yola çıkan Villanova'da, Bener Mimarlıkla birlikte oluşturulan tasarım konsepti ve örnek daire de tamamlandı. Mimar Bengü Erdoğmuş Erişkin, projenin tasarım sürecinde, kişisel konfor ve lüksü, mimari özel detaylarla birleştirdiklerini, teknolojik altyapı ve donanımda profesyonel firmalarla çalıştıklarını belirtti. 


Farklı mimari çözümler 


Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültekin, örnek villalarının çok beğenildiğini belirterek, "İzmir'de böyle bir projenin olmadığını iddia ediyorum. Villanova, uzun süren bir emeğin ürünü. Mimaride tüm detayları düşünmeye ve buranın sakinleri için konforu sağlamaya çalıştık" dedi. Gültekin, konforuna, huzuruna, sağlığına değer veren ve seçkin bir yaşam hayali kuran herkesi örnek villalarını görmeye çağırdı. 


Mimari çözümleri, özel yaşam alanları ve dekorasyonuyla iddialı olan Villanova'nm örnek villasında, projenin başından bu yana çözüm ortağı olan Mustafa Kepi'nin, BYKEPİ markalı mobilya ve dekorasyon ürünleri de ilgi çekiyor. 




Milliyet Ege Ek





Haber Star Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gültekin inşaat ve imge yapı, Villanova Bornova'da tecrübesini modem bakış açısı ve tasarım gücüyle harmanlayarak, her alanda konforu yaşatan, modern detaylardan oluşan projeye imza attı. 


İzmir'in en gözde bölgelerinden biri olan Bornova' da, bağımsız 22 villadan oluşan projenin tanıtımı 14 Mayıs 2016 günü gerçekleşti. İzmirli seçkin konukların katıldığı tanıtımda örnek villa güne damgasım vurdu. 

İhtişamlı görüntüsünün ardında yaşamm tüm detaylarının gözlendiği , konfor ve lüksün akıllara işlendiği iddalı proje ziyaretçileri kendine hayran bıraktı. "Hayal ettiğiniz kadar gerçek bir yaşama hazır mısınız?" sloganıyla yola çıkan Villanova, Bener Mimarlık ile beraber oluşturulan tasanm konsepti ve örnek dairenin tamamlanmasıyla birlikte şimdiden "Hayallerin gerçekleştiği proje "adıyla anılmaya başlandı. Mimar Bengü Erdoğmuş Erişkin projenin tasarım sürecinde, kişisel konfor ve lüksü, mimari özel detaylarla birleştirdiklerini , teknolojik alt yapı ve donanımda profesyonel firmalarla çalıştıklarını belirtti. 


MİMARİ ÇÖZÜMLER 


Yönetim Kumlu Başkam Mustafa Gültekin'in misafirleriyle özel olarak ilgilendiği davette örnek villayı gezen konuklar hayranlıklan m düe getirdi. Mimari çözümleri, özel yaşam alanları ve dekorasyonuyla görsel bir şölene dönüşen Villanova'nm örnek villasında, projenin basmdan beri projeye ilgi duyan ve çözüm ortağı olan Mustafa Kepi'nin, BYKEPİ markalı mobilya ve dekorasyon ürünleri beğenildi. Konfor ve huzuruna değer veren, lüksü seven, ayncalıklı ve seçkin bir yaşam hayaü kuran herkesin ügisini çekecek özel bir proje olan Villanova'da örnek villa, konuklanna her gün açık ve büyük ügi görmeye devam ediyor. 




Star Ege


Geri Dön